Haberler

Tepkilerin odağındaki Messi için Meksika'dan olay hamle! Teklif meclise sunuldu

Güncelleme:

Arjantin'in Dünya Kupası grup aşamasında oynadığı Meksika maçının ardından soyunma odasında rakip takım formasını ayağıyla ittiren Messi'ye tepkiler dinmiyor. Son olarak Meksika parlamentosunda Arjantinli yıldız için büyük ses getiren bir teklif sunuldu. Meksikalı milletvekillerinden María Clemente García, Meksika Temsilciler Meclisi'nde Lionel Messi'nin "İstenmeyen kişi" ilan edilmesini önerdi.

2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hollanda'yı eleyen Arjantin Milli Takımı adını yarı finale yazdırdı. Arjantin'in grup aşamasında Meksika ile oynadığı maç sonrası Lionel Messi'nin soyunma odasında yaptığı hareketin yankıları ise hala sürüyor.

MEKSİKA FORMASINA YAPTIĞI HAREKET OLAY OLDU

Dünya Kupası C Grubu ikinci maçında Meksika ile karşılaşan Arjantin Milli Takımı sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Tangocular'da Lionel Messi'nin maç sonu soyunma odasında Meksika formasını ayağıyla ittirdiği görüntüler sosyal medyada çok konuşulmuştu. Meksika'dan yaşananlara ilişkin çarpıcı bir hamle geldi.

Tepkilerin odağındaki Messi için Meksika'dan olay hamle! Teklif meclise sunuldu

"'İSTENMEYEN KİŞİ' İLAN EDİLSİN"

İspanyol basınında yer alan habere göre, Meksika parlamentosunda Messi için büyük ses getiren bir teklif sunuldu. Meksikalı milletvekillerinden María Clemente García, Meksika Temsilciler Meclisi'nde Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin Meksika'da "istenmeyen kişi" ilan edilmesini önerdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

al kuzum arda güler gör hayran oldugun kisi neler yapiyor sacmaliyor.. meksika bayragini ayaklar altina almak ne demek ? yendiniz tamam da bu neyin nesi ? iyice simardi.. insaALLAH dünya kupasini alamazlar

22
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title