Haberler

Tekme Ağzında Diş Bırakmadı

Güncelleme:

Tekmeye kafa uzatan Milanov'un 5 dişi kırıldı.

Romanya'da Vaslui ile Cluj arasında oynanan maçta Cluj defansı Ricardo Cadu, Zhivko Milanov'un suratına attığı tekme sonrası kırmızı kart ile oyundan atıldı. Yüzüne aldığı darbe sonucu yerde kalan Milanov'un 5 dişinin kırıldığı bildirildi.

Pazartesi günü oynanan Vaslui-Cluj karşılaşması ilginç olaylara sahne oldu. 0-0 tamamlanan mücadelenin 42. dakikasında Türk futbolsevelerlerinde de yakından tanıdığı Clujlu futbolcu Cadu, Zhivko Milanov'un yüzüne tekme attı. Bu tekme Vasluili futbolcunun beş dişini kaybetmesine neden oldu.

Olayın ardından 23 kez Bulgaristan Milli Takımı forması giymiş olan Milanov hastaneye kaldırıldı.

Tekmeyle iki dişini kaybeden oyuncunun daha sonra hastanede de üç dişi çekildi.

Karşılaşmanın ardından konuşan Vaslui Teknik Direktörü Viorel Hizo, "Bu bir suç. Bu, Cadu'nun ilk kez yaptığı bir şey de değil. Ona hak ettiği ceza verileceğinden şüpheliyim" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la birlikte H Grubu'nda yer alan Cluj'da Cadu Türkiye basınının gündemine şike iddiasıyla oturmuştu. Cadu, Rumen basınında çıkan haberlere göre Cluj-Galatasaray maçı öncesinde kendisine şike yapıldığını iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Romanya Vaslui Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title