Haberler

Tatvanlı Gençler Türkiye Üçüncüsü Oldu

Niğde’de yapılan Şehit Ömer Halis Demir Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılan Tatvanlı 15 sporcudan 3’ü Türkiye üçüncüsü oldu.

Niğde'de yapılan Şehit Ömer Halis Demir Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılan Tatvanlı 15 sporcudan 3'ü Türkiye üçüncüsü oldu.

Şampiyona sonrası Bitlis'in Tatvan ilçesine dönen genç sporcular, sevinçlerini aileleri ve hocaları ile paylaştılar. Tatvan'ın eğitim ve spor alanındaki başarılarının gurur verici olduğunu kaydeden Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, "Bolu'da yapılan şampiyonada 2 Türkiye şampiyonu ve 1 Türkiye ikincisinin ardından bu kez de 3 genç sporcumuz Niğde'de yapılan şampiyonada Türkiye üçüncüsü oldu. Eğitimde olduğu gibi sporda da ilimizi ve ilçemizi temsil eden gençlerimiz ve çocuklarımız bize bu güzel gururu yaşatıyorlar. Genç sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kick Boks ve Muay Thai Bölge Başkanı Ömer Uğur ise, 29 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında Bolu'da yapılan 15 Temmuz Şehitleri Kick Boks Şampiyonasına katılan 14 sporcudan 2'sinin Türkiye şampiyonu birinin de Türkiye ikincisi olduğunu hatırlatarak, "20 - 26 Temmuz tarihleri arasında Niğde'de yapılan Şehit Ömer Halis Demir Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılan 15 sporcumuzdan 3'ü Türkiye üçüncüsü oldu. Bu sporcularımızdan biri Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı, diğer sporcular ise milli takım seçmelerine katılacaklar ve bu sporcularımız aynı zamanda dünya şampiyonasına katılmaya da hak kazandılar. Yurt dışında ülkemizi, ülke genelinde ise bölgemizi, ilimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ederek başarılarına başarı katan bu gençlerimizle ne kadar çok gururlansak azdır. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Halis Demir Türkiye Bitlis Niğde Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

title