Haberler

    Galatasaray'ın İstemediği Tarık Çamdal: Paramın Hepsini Öderseniz Ocak'ta Başka Takıma Giderim

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın göndermek için uğraştığı Tarık Çamdal, son sözünü söyledi: Bütün paramı öderseniz Ocak'ta takımdan ayrılırım.

    İki senedir Galatasaray'da kadro dışı kalan ancak bir türlü başka takımlara gitmeye yanaşmayan Tarık Çamdal, yönetimle yaptığı görüşmede yine tercihini kalmaktan yana kullandı.

    Yapılan görüşmede ayrılmayı düşünmediğini ve sözleşmesinin bitiş tarihi olan hazirana kadar kalmak istediğini söyleyen Tarık, ancak bütün alacaklarının kendisine ödenmesi durumunda Ocak'ta başka bir takıma gideceğini iletti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Tarık Çamdal Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
    500

    Yorumlar (47)

    ahmet:

    ne kadar utanmaz vede yüzsüz adamsın sen

    11
    4
    yanıtYanıtla
    Kenan:

    Niye hakkını istiyor diyemi

    yanıt5
    yanıt2
    BJK:

    Adam haklı yapmasaydın sözleşme

    9
    4
    yanıtYanıtla
    ERGÜN K.:

    BELLEMİŞSİNİZ ADAM HAKLI SÖZLEŞMESİ VAR. NE VERİYOR NE KATKISI VAR. GURURLU OLSUNLAR BİRAZ.

    yanıt4
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    30 milyon gs taraftarı seni unutmayacağız tarık. .

    9
    4
    yanıtYanıtla
    GS''li:

    Bir sözleşme var Tarık bey haklı, profesyonelce davranıyor. Hissi davranmıyor, sözleşme yaparken düşünülmeliydi.

    10
    1
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    bir futbolcu en verilmli çağında futbol oynamamayı nasıl kendine yedirebilir anlamıyorum.

    9
    2
    yanıtYanıtla
    TOPRAK5353:

    BUNA YAPILMASI GEREKEN 2 SEY VAR. BIRINCISI QUARESMAYA YAPILAN SABAH 5 TE OZEL IDMANA ALACAN. GELMEZSE NOTERDEN TUTANAK TUTTURACAN. IKINCISI HERHANGİ BIR MAC 3- 0 FALAN OLDUKTAN SONRA BUNU OYUNA ALACAN. HIC OLMAZSA MILLET KUFUR EDERDE PARASINI CIKARIR.

    11
    0
    yanıtYanıtla
    D.paşalı:

    Haklımısın? evet haklısın sonuçta sözleşme var ortada, ama insanda biraz gurur olur istenmiyor ve sevilmiyorsun hepsini geç şampiyonluk kutlamalarında bende oradaydım tüm takım alkışlandı senin adın anons edilince tüm stad ıslıkladı hiç rencide olmadın mı? ama kime söylüyoruz zaten futbol oynama gibi bir derdin yok para geliyorsa olay bitmiştir.

    6
    4
    yanıtYanıtla
    serhat:

    bu sözleşmeyi kim imzalatmış, neden suçlu bu çocuk, hangi yönetim hangi teknik direktör hangi manejer, hiç mi bunların günahı yok, abi ben bu parayı başka yerde alamayacaksam, bende kalırdım, parasını ver gönder, kaçınılmaz olan bu

    yanıt2
    yanıt2
    Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title