Haberler

Taraftarın gözü kulağı ondaydı! İsmail Kartal, takımın yıldızlarını neden kadroya almadığını söyledi

Güncelleme:

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kadro tercihi hakkında konuşan Kartal, "Biraz mecburiyetten biraz da strateji olarak böyle bir kadro tercih ettik. 3 gün sonra bir maçımız var. İnşallah görev verdiğimiz oyuncular sahada görevlerini yapacak ve en güzel şekilde buradan ayrılacağız" dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi'nde oynayacakları Olympiakos maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, "Ramazan Bayramımız vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. İnşallah biz de buradan güzel bir sonuçla ayrılarak taraftarlarımıza ikinci bayramı yaşatmak istiyoruz." dedi.

"STRATEJİ OLARAK BÖYLE BİR KADRO TERCİH ETTİK"

İsmail Kartal kadro tercihiyle ilgili konuşarak, "Biraz mecburiyetten biraz da strateji olarak böyle bir kadro tercih ettik. 3 gün sonra bir maçımız var. İnşallah görev verdiğimiz oyuncular sahada görevlerini yapacak ve en güzel şekilde buradan ayrılacağız. Biz böyle ortamlara alışığız, inşallah en güzel sonuçla buradan ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Veysel null:

konferans ligi bizi alakadar etmez umarım ligin kalan maçlarında adaletli olunur ve FB ye haksız yere penaltı verilmez. ve umarım tadic rakiplerinin ayağına bastığı zaman kırmızı görür defalarca gördüm bastığını ama kırmızı verilmedi. umarım mert Hakan hakemleri tehdit edip küfürler saydirmaz ve umarım Mert Hakan Pendikspor taraftarına üst üste kol hareketi çekmişti umarım bunlar cezasız kalmaz

49
97
yanıtYanıtla
Ufuk Tiryaki:

Her maç 5 penaltı mı verilsin neyin adaleti

yanıt12
yanıt3
Turan Efe:

Bunların 2 katından fazlasını her sene gs yapıyor. Ve gs kollaniyor bu sene özellikle fenrrin lehine calinan o maclari aç 90 dakika izle ama at gözlüğünü çıkar feneri 70 dakika en az dogruyorlar rakip ölümüne oynuyor yatıyor kalkmıyor hakem her harekete fenerin yaptığı kart veriyor rakibi fenerin üzerine itiyorlar fenerin bariz penaltı bariz tehlikeli yerdeki faul pozisyonlarini vermyor son dakika gri yuzde 50 olacak pozisyona penaltı çalıyorlar. Gs 1. Dakikadan kollaniyor 90. Dakikaya kadar

yanıt30
yanıt21
mhmt Asln:

Boş yapma.siz fbye yorum yapmayın. Arsız camia

yanıt2
yanıt2
Veysel null:

turan efe GS nin kollanmasina ihtiyacı var mı ki sen GS 90 dakka kollanıyor diyorsun. Galatasaray şampiyonlar ligi kadrosuna sahip FB gibi Avrupa ligi kadrosuna sahip değil. GS daha üst düzey bir kadroya sahip kollanmaya ihtiyacı yokk

yanıt9
yanıt23
dr_ ilkeremircan:

Zeka gerisi en az 3 gol yersin bu kadroyla

35
10
yanıtYanıtla
Orhan Karakisla:

bravo arkadaş doğru bildin salk bu ismail kartal

yanıt9
yanıt9
Mustafa Kaya:

… yenersiniz :D

16
9
yanıtYanıtla
Tandogan Dogan:

unutma by macin faturasi sana keslecek

14
1
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Aynen öylede oldu

yanıt5
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title