Haberler

    Beşiktaşlı Talisca, Brezilya Milli Takımında Kadroya Giremedi

    Güncelleme:

    Beşiktaşlı Talisca, büyük umutlarla gittiği milli takım kampında beklediğini bulamadı. Almanya maçında kadroya giremeyen 24 yaşındaki futbolcunun morali çok bozuldu.

    Brezilya Milli Takımı'na çağrılan Anderson Talisca için lige verilen ara hüsrana dönüştü. Sambacılar'ın Rusya ve Almanya maçları için kadroya alınan 24 yaşındaki futbolcu bundan dolayı büyük mutluluk yaşasa da, ne ilk maç ne de ikincisinde forma şansı bulamayarak hayal kırıklığı yaşadı.

    Rusya maçının 23 kişilik kadrosunda yer alan ancak yedek kulübesinde karşılaşmayı tamamlayan siyah-beyazlı futbolcu, dün gece Almanya maçının kadrosuna ise alınmadı. Teknik direktör Tite'nin 23 kişilik kadroyu oluşturmak için iki ismi dışarıda bırakmak zorunda olduğu, bu isimleri Talisca ve Geromel olarak belirlediği ifade edildi.

    GAZETECİLERE KONUŞMUYOR

    Özel bir sebebi olmadığı ve teknik bir tercih olduğu belirtilen karar Anderson Talisca için büyük üzüntüye neden oldu. Beşiktaşlı futbolcunun mix zone'da kendisiyle röportaj yapmak isteyen Brezilyalı gazetecileri geri çevirdiği ve moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

    HOCA, İDEAL TAKIMIYLA SAHADA OLMAK İSTİYOR

    Dünya Kupası öncesi en önemli hazırlık maçlarına çıkan Brezilya'da Talisca'nın neden şans bulamadığı kafaları kurcaladı. Teknik direktör Tite'nin Rusya ve Almanya karşılaşmalarını Dünya Kupası'nın provası olarak gördüğü, bu yüzden ideal takımıyla sahada yer almak istediği tespit edildi.

    AS TAKIMLA PROVA YAPMAK İSTİYOR

    Sambacılar'ın gerçek gücünü tartmak isteyen deneyimli çalıştırıcının bu tavrı nedeniyle Beşiktaşlı futbolcuyu tercih etmediği belirlendi. Olabildiğince yazın oynatacağı ilk 11'i ve o kadronun yedeklerini denediğine dikkat çekilen Tite, bu iki maçı oyuncu denemekten çok, kafasındaki bu kadronun oyununun oturması için kullanmayı tercih etti.

    TALISCA'NIN İŞİ KOLAY DEĞİL

    Anderson Talisca'nın, Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan dev turnuvanın nihai kadrosunda yer almasının imkansız olmadığı ancak şansının çok da yüksek olmadığına dikkat çekildi. Fenerbahçeli Giuliano'nun da içlerinde bulunduğu, son hazırlık maçlarının kadrosuna alınmamakla birlikte Dünya Kupası kadrosunda yer alma ihtimalleri bulunan futbolcular da hesaba katıldığında, Beşiktaşlı futbolcunun işinin kolay olmadığına vurgu yapıldı.

    ÖNCE DUNGA SONRA TİTE

    Anderson Talisca bundan dört yıl önce yaşadıklarının benzerini bir kez daha yaşadı. O dönemki teknik direktör Carlos Dunga tarafından sakatlanarak kadrodan çıkarılan Lucas'ın yerine kadroya dahil edilen oyuncu, ilk kez Sambacılar'dan davet almıştı. Ancak Türkiye ve Avusturya maçlarında yedek kulübesinden çıkamayarak, sahada siftah yapma şansını kaçırmıştı.

    DEJA-VU YAŞADI

    2014'te yaşananlar, bu kez teknik direktör Tite yönetiminde tekrar etti. Talisca bir kez daha Brezilya Milli Takımı'na davet edildi ve ancak bir kez daha oynatılmadı. Genç yıldız için böylece tarih tekerrür etti, bu konuda adeta deja-vu yaşamış oldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Rusya Federasyonu Onur Dinçer Almanya Spor Haberler

    7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

    7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

    Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

    Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

    KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

    KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    500

    Yorumlar (11)

    ELF:

    Büyük oyuncular büyük maçlar da fark yaratır. bayern maçın da iyi bir futbolcu olsaydı eğer ön plana çıksaydı kalite derdin ama türkiye liginin kaliteli oyuncusu diyebiliriz şuan sadece

    16
    4
    yanıtYanıtla
    kara kartal:

    talisca büyük futbolcu. Avrupada daha güzel oynar. Türkiyede yetenekli futbolcular sürekli faulle durdurulduğu için futbolumuza uyum sorunu yaşadı. ne zaman taliscaya top gelse düşürülüyor. Türkiyede çirkeflik yapıyorsan, karşındaki futbolcuyu sinirlendirip attırıyorsan başarılısın. hakemlerde buna müsade ediyor. Talisca gese maçında 2 gol atar kendini premier ligi takımlarına gösterir

    6
    8
    yanıtYanıtla
    Kahraman:

    Talisca kim oluyor ki oynasın?beşiktaş''ta bile oynatmam cidden. adamın takıma gol atmaktan başka katkısı olmuyor. bir tane topu alıp da atağa çıkaramıyor takımı. yani anlayacağınız takım oyuncusu değildir kendisi. not:bjk

    2
    3
    yanıtYanıtla
    Fb:

    Tıner çekseydı blki alırdı

    1
    3
    yanıtYanıtla
    KARA KARTAL:

    Talisca büyük futbolcu. topu alışı, dönüşü, vuruşu büyük futbolcu olduğunu gösterir. Beşiktaş bu futbolcuyu elinde tutamaz. Talisca büyük maçların futbolcusu. gese maçında gassaraya 2 gol yazar demedi demeyin

    3
    1
    yanıtYanıtla
    aydın:

    hazırlık maçları yedekleri görmek içindir taliscanın kalitesi belli mutlaka kadroya girer

    3
    1
    yanıtYanıtla
    hayretttbiseyyy:

    siyahkartal

    2
    0
    yanıtYanıtla
    kadirinho:

    avrupada her takımda oynar talisca. besiktas bonservisini mutlaka almalı cen gibi iyi paralara satılabilir. 2 yıldır şampiyonlar liginde besiktaşın adı ön plandaydı, cünkü herkes fenerbahçe gibi yada galatasaray gibi her maçta 4 yiyecek diye beklerken son 2 yılda guruplarda 1 mağlubiyet aldık. bazıları 2000 lınında alınan kupa ile övünürken bazıları yıllardır şampiyonlar ligini göremiyor.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    2. TUR ))):

    BAK HELE 100 KÜSÜR YILLIK TARİHİNDE İLK DEFA 2, TUR GÖREN TAKIMIN TARAFTARINDAKİ HAVALARA :)))

    yanıt0
    yanıt0
    )):

    HAHAHAHHHAHH NE SANDIYDINIZ BANKO 11 E ÇIKAR 3 GOL FİLAN MI ATAR SANIYORDUNUZ 2 MAÇTADA ::))))

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title