Haberler

Tahir Kıran: Galatasaray maçında takımı sahadan çekmediğime pişmanım

Güncelleme:

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray maçındaki hakem kararlarıyla ilgili sert açıklamalar yaptı. Kıran, "Kararları tartışmaya gerek yok. Takımı sahadan çekmediğime pişmanım. Böyle rezalet bir daha da görülmez" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftada Giresunspor'la kozlarını paylaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarına devam ediyor. Başkan Tahir Kıran, antrenmanda basın mensuplarına konuştu. Galatasaray maçındaki kararlara isyan etti.

İşte Kıran'ın açıklamaları:

"YAPTIRIM OLACAKTIR"

"Maçtaki kararları tartışmaya gerek yok. Tartışılacak bir karar yok. Takımı sahadan çekmediğime pişman oldum. Böyle bir rezalet Türk futbolunda ne görüldü ne de görülecek. Bir daha da görülmez. Yaşananlar yaşandı. Futbol Federasyonu bir yaptırım yapacaktır, böyle bırakmayacaktır diye düşünüyorum. Bu insanların emeğini çalmak kolay iş değil.

"GALATASARAY KENDİ KENDİNİ KURTARIR"

Bizim maçlarımızı bir canlı yayınlanırken veriyorlar, bir de 3-5 gün sonra bir daha veriyorlar. Galatasaray maçında Gedson'un kaval kemiğine adam basıyor, tersine karar veriyor. Bunu görüntülere bile koymuyorlar. Çok enteresan işler oluyor. Galatasaray'ı kurtarmak için bunlara gerek yok. Galatasaray kendi kendini kurtarır.

"DEPREM OLACAK"

Bir takımın üzerine bu kadar oynanmaz. Ben bunun sebeplerini biliyorum, çözdüm. Nereden neyin geldiğini hepsini gayet iyi biliyorum. Onlar için bir zaman tanıyorum. O zaman içerisinde bunu düzelttiler, düzelttiler. Düzeltmezlerse ciddi anlamda Türk futbolunda deprem olacak.

"RİZESPOR'A SAHİP ÇIKILMIYOR"

Rizespor'a sahip çıkılmıyor. Herkes memleketine, vatanına sahip çıksın. Vatana hizmet etmemek, memlekete hizmet etmemek de bana göre hainliktir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Tahir Kıran Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (5)

Sanane Adımdan :

Kümeye düşün de kurtulalım artık görende şampiyonluğa oynuyorlar sanıcak her maç her takıma karşı çirkeflik yapıyorlar sadece 4 büyüklere değil

28
8
yanıtYanıtla
Metin Demir:

senin suçun değil sana bu kadar yüz verenlerin suçu şımardıkça şımarmışsın

13
2
yanıtYanıtla
mojo risin:

Adam Galatasaray hazımsızlığı yaşıyor.. Gedson değil topa omar vurmuş izledik..ayak fazla kalkmış ikisininde temas eden oyuncu lehine karar çıkmış..ne bidi bidi bir haftadır anlatıyorsun anlamadım...

10
2
yanıtYanıtla
erhan :

asıl rezillik senin gibi adamları futbol kulüplerinin başında görmektir.

2
1
yanıtYanıtla
Ali Demir:

inşallah rizesporu daha alt liglerde görürüz amatöre kadar yolu var bu lige yakışmayan bir kulüp

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title