Haberler

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 74-57 mağlup etti!

Güncelleme:

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes, deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu 74-57 yenerek seride 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın başında iki ekip de pota altından sayılar üretirken, Ali Muhammed'le üç sayılık basketler bulan Fenerbahçe Beko, 5. dakikada 12-11 üstünlük yakaladı. Topu iyi paylaşan ve Moerman'ın potaya giderek bulduğu sayılarla öne geçen Anadolu Efes, Larkin'in üç sayılık basketiyle 7. dakikada farkı 7 sayıya çıkardı: 12-19. Çeyreğin kalan bölümünde iki ekip de dış atışlardan sayılar üretirken lacivert-beyazlı ekip, ilk çeyreği 22-17 önde tamamladı.

EFES MAÇ BAŞINDAN BERİ ÜSTÜNDÜ

İkinci çeyreğin ilk dört dakikasında Anadolu Efes'e sayı şansı vermeyen Fenerbahçe Beko, Kalinic ve Sinan Güler'in basketleriyle 13. dakikada farkı bire (21-22) indirdi. Beaubois'nın arka arkaya dış atışlardan kaydettiği sayılarla lacivert-beyazlı ekip, 17. dakikada farkı 6 sayıya (22-28) taşıyınca, başantrenör Obradovic mola aldı. Mola dönüşü de dış atışlardan sayılar üretmeye devam eden Anadolu Efes, farkı çift hanelere çıkardı ve soyunma odasına 36-26 üstün girdi. Üçüncü çeyrek karşılıklı sayılarla başladı. Melih Mahmutoğlu'nun sportmenlik dışı faulü sonrası Larkin ve Dunston'la serbest atışlardan sayılar bulan Anadolu Efes, 25. dakikayı 43-35 önde tamamladı. Kalinic ve Sloukas'la boyalı alandan sayılar üreten Fenerbahçe Beko karşısında Beaubois ve Micic'le üç sayılık basketler bulan lacivert-beyazlı ekip, üçüncü periyodu 56-45 öne geçti.

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 74-57 mağlup etti!

SERİNİN DÖRDÜNCÜ MAÇI NE ZAMAN?

Son çeyrek büyük bir heyecana sahne oldu. Taraftar desteğini arkasına alan Fenerbahçe Beko, Ali Muhammed'in turnikesiyle 33. dakikada farkı 7 sayıya (52-59) düşürdü. Basit top kayıpları yapan sarı-lacivertli ekip karşısında 11-0'lık seri yakalayan Anadolu Efes, 14. dakikada farkı 18 sayıya çıkardı: 52-70. Çeyreğin kalan bölümünde iki ekip de kötü hücum ederken Anadolu Efes, Doğuş Balbay ve Larkin'in sayılarıyla skor üstünlüğünü korudu ve sahadan 74-57 galip ayrıldı. Dört galibiyete ulaşacak ekibin şampiyon olacağı serinin dördüncü maçı 15 Haziran Cumartesi günü sarı-lacivertli takımın ev sahipliğinde oynanacak.

Kaynak: AA / Spor

Melih Mahmutoğlu Ali Muhammed Haberler

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (5)

aliiii:

büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır. . . fenerde şutör yok . . . oyunu açacak oyuncu yok. . . iyi savunma yapıyor denilen adamımız her maçta en fazla süre alan oyuncu kaliniç maçı 1-2 faulle tamamlıyor ve savunduğu adam lar maçın en skoreri oluyor. . bizimkiler hala bogdanoviçin mirasını yiyiyorlar. .

6
0
yanıtYanıtla
TT:

tarihi bi üçlük yüzdesi sonucu gelen şanssız galibiyet

2
4
yanıtYanıtla
analizzz:

efes savunma yaptığını sanıyo. halbuki sayısız boş ve doğru şut kaçırdı fener

yanıt2
yanıt4
team system:

Fenerbahçe şunu iyi bilsin , bu ligde tek değiller ayrıca ligin kalitesi açısından Efes Pilsen gibi en az Fenerbahçe kadar güçlü bir takımın bu ligde bulunuyor olması Fenerbahçe içinde çok büyük bir şans !

3
2
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

37 Milyon euroluk Fener 18 milyon euroluk Efes''e 5 kez yeniliyorsa birileri transferlerden epeyce parayı götürüyor demektir. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title