Haberler

Süper Kupa finalinin iptal olmasının ardından Suudi Arabistan takımında forma giyen Merih'ten zehir zemberek sözler: Allah belanızı versin

Güncelleme:

Suudi Arabistan takımı Al-Ahli forması giyen Merih Demiral, ertelenen Süper Kupa maçıyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. Kendisine yöneltilen eleştirilere sert çıkan Merih, "Olayların yaşandığı anda Al Khaleej'e karşı sahadaydım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim" dedi. Yıldız futbolcu kendisine tepki gösteren bir sosyal medya kullanıcısına ise "Allah belanızı versin" şeklinde yanıt verdi.

Suudi Arabistan takımıAl-Ahli forması giyen Merih Demiral, ertelenen Turkcell Süper Kupa maçıyla ilgili zehir zemberek bir açıklama yaptı.

TFF'YE YÜKLENDİ

Ertelenen final için için bir paylaşım yapmaması nedeniyle sosyal medyada büyük tepki gören Demiral, Yağız Sabuncuoğlu'na yaptığı açıklamada "Olayların yaşandığı anda Al Khaleej'e karşı sahadaydım. Şimdi maçtan çıktım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim" dedi.

Süper Kupa finalinin iptal olmasına Suudi Arabistan takımında forma giyen Merih'ten zehir zemberek sözler: Allah belanızı versin

"ALLAH BELANIZI VERSİN"

Öte yandansert çıkan Demirel, "Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun, ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun. Allah belanızı versin"şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Merih Demiral Sosyal Medya Süper Kupa Sözler Spor Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

500

Yorumlar (8)

ekrem celebi :

Adamin ne sucu varsa ekmeginin derdinde..hala milattan once zihniyet var yeminle bu tekerlegi bulan,atesi bulanlarin genetigi turk milletine hic bulasmamis bende dahil,,

391
25
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Evet çok zor işleri topçular maç basina 3 halk ekmek,sanatcilar dizilerde bölüm basina 2 halk ekmek,şarkicilar da sahne basina 2,5 halk ekmek aliyolar sende asgari ücretle 3.400 halk ekmek aliyosun yazik sana ayip degil mi,merih ekmegindeymis yarin birgün halkı küçük gören tweetler atinca aferin diyorum bu ekmeginde olan kabartilmis maymuncuklara!Müstehak bize..

yanıt35
yanıt95
ekrem celebi :

Goethegitme yine sacma konusuyorsun ne yapacak adam kazandigini seninlemi paylasacak,veya benim gibi askeri ucretliller onunla berabermi top kosturuyorda bunu sorguluyoruz.adamin ne yediginden ne kadar kazandigindan bizene allah daha cok versin diyelim.konu baska sen baska konusuyirsun.konuylan alakasi yok.dedigim gibi senin zihniyet milattan oncede hala yanilmamisim.

yanıt83
yanıt7
Goethegitme:

Ekrem ben babamdan para istememis adamim,topçunun parasinda gözüm yok birde şu teolojik soykırimla alakali bir yorum yaz da dinleyelim,o da sana göre M.Ö.insanları uyutmalarindan bahsediyorum bu futbol ve sanat adı altinda yutturulan şaklabanlar nerden fonlaniyo onu arastir derim,bu arada askeri degil asgari:)Selamlar.

yanıt12
yanıt39
Osman Yagci:

Merih ne diyor o saatlerde ben sahada top koşturuyordum hadi diyelim haberi vardi bu oyuncu ne yapabilirki sucu başka yerlerde arayacaksin bu futbolcunun hic ama hic sucu yok baş vuruyu tff de arayin KAPAT NET61 TS

220
6
yanıtYanıtla
Hakan Secilmis:

Organizasyon Başarısızlığı, Bu maç için Türkiyenin Ulusal ve Uluslararası şartlarda heryerde uyguladığı Marş, Bayrak, Pankart ve Atatürk'e ait sembolleri kabul ettiremeyen TFF Yönetimine aittir. Ulkemizi Sadece Futbol adami olarak orada temsil etmeye çalışan Merih Demiralı karalamak bir cehalet temsilidir.

93
10
yanıtYanıtla
Cengiz Küçük:

İçimizdeki Yahudi ve Ermeni nin gazı na gelmeyelim sakin olun sakin basit bir futbol karşılaşması yine olayı vatan millet Sakarya cevirdiniz

46
10
yanıtYanıtla
türkün gücü:

KUPANIZ BATSIN... BIR AVUC DOLAR ICIN KOCA ULKEYI REZİL ETTINIZ

23
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title