Haberler

Survivor Merve hamile mi, Merve Survivor'dan ayrılacak mı?

Güncelleme:

Survivor All Star 2024 yarışmasında Merve'nin hamile olduğu iddiası gündeme oturdu. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Merve'nin 2 aylık hamile olduğu ve 2 hafta sonra adaya veda edeceği iddia edildi. İddialar hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Merve Aydın, 1990 doğumlu ve Marmara Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümü mezunu bir sporcu.

Survivor All Star 2024 sezonu, izleyicileri şaşırtan bir sürprizle çalkalanıyor! Survivor Merve hamile mi iddiası gündeme oturdu. Peki, Survivor Merve hamile mi, Merve Survivor'dan ayrılacak mı?

SURVİVOR MERVE HAMİLE Mİ?

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Survivor Merve'nin 2 aylık hamile olduğu ve 2 hafta sonra adaya veda edeceği iddia edildi. İddialar hakkında henüz açıklama yapılmadı.

SURVİVOR MERVE KİMDİR?

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelmiştir. Babası Ufuk Aydın Ordu Mesudiyeli, Annesi Nilgün Aydın Bulgaristan göçmenidir. Tek Kardeşi olan Ufukcan ise Demir İnşaat Büyükçekmece Spor Kulübü'nde basketbolcudur. Merve Aydın öğrenimini Marmara Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünde tamamlamıştır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Marmara Üniversitesi Survivor All Star Merve Aydın Aydın Spor Star Televizyon 3.Sayfa Magazin Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title