Haberler

Süper Lig'de Şampiyonlar Ligi krizi! Galatasaray, İstanbul'daki maçı şehir dışında oynayabilir

Güncelleme:

TFF'nin Şampiyonlar Ligi finali için Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maç oynanmayacağını açıklamasının ardından İstanbulspor'un 16 Mayıs'taki Galatasaray karşılaşmasını nerede oynayacağı merak konusu olmuştu. İki takımın Kocaeli ya da Sakarya'da müsabakayı yapması için görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle bakımda olması sonrası İstanbulspor'un sarı-kırmızılıları konuk edeceği stat netleşmeye başlıyor.

KOCAELİ YA DA SAKARYA'DA OYNANABİLİR

Burhan Can Terzi'nin haberine göre, İstanbulspor-Galatasaray maçının Kocaeli ya da Sakarya'da oynanması için görüşmeler sürüyor.

"KADIKÖY'DE DE OYNARIZ"

İstanbulspor Asbaşkanı Tekin Aksan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Vodafone Park'ın neden reddedildiğini bilmiyoruz. Olimpiyat Stadyumu'nu istedik, gelecek yanıta göre bakacağız. Bizim için önemli olan, taraftarın gelmesi ve gişe geliri. Takımımız, taraftar önünde daha iyi oynuyor. Stadyum fark etmez, izin verseler Kadıköy'de de oynarız." ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig'de Şampiyonlar Ligi krizi! Galatasaray, İstanbul'daki maçı şehir dışında oynayabilirKocaelispor'un Stadı

Süper Lig'de Şampiyonlar Ligi krizi! Galatasaray, İstanbul'daki maçı şehir dışında oynayabilirSakaryaspor'un stadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı İstanbulspor Galatasaray İstanbul Kocaeli Sakarya Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

ibrahim eren:

Kasımpaşa ve Karagümrük stadlarıda var. Neden başka şehire gitsin taraftar

39
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title