Haberler

Super Bowl Bileti Fiyatları, Karaborsada 22 Bin TL'ye Çıktı

Güncelleme:

Amerikan Futbol Ligi'nde şampiyonluk maçının bilet fiyatları 22 bin TL'ye fırladı. Yayıncı kuruluş, sadece reklam ücretlerinden 350 milyon dolar kazanacak.

Amerikan Futbol Ligi NFL'de Super Bowl için satılan biletler kısa sürede tükenirken, biletleri depolayan ikincil pazarlarda en düşük fiyatlar 9.000 (22.000 TL) dolar sınırını aştı. Sadece araba park etmek için alınan park fişleri bile 126 dolara çıkmış durumda...

Sporx'de yer alan habere göre; Super Bowl için son dakikada bilet bulunmuş olunsa dahi Arizona'ya gitmek için alınacak uçak bilet fiyatları da arttı. Sadece 5300 özel jetin, Arizona'nın en büyük şehri Phoenix'e gittiği açıklandı.

DÜNYACA ÜNLÜ MÜZİSYENLER ŞEHRE GELDİ

Birçok müzisyen de, Super Bowl hafta sonunda Arizona'da parti veriyor. Maçın oynanacağı Glendale'deki University of Phoenix Stadium'a yakın olan Scottsdale'de dünyaca ünlü birçok müzisyenin ev sahipliği yapacağı partiler düzenleniyor. Dünyaca ünlü rapçiler Macklemore, Snoop Dogg, Pitbull, Lil Wayne, DJ Calvin ve aktör ark Wahlberg ile birlikte çeşitli ünlü sporcuların katıldığı özel partinin biletleri 1100 dolardan satıldı. Rolling Stone partisinde ise Aerosmith'ten Steven Tyler parti için 47.900 dolarlık bir harcama yaptı.

Super Bowl pazar gününün, sadece Arizona bölgesinde 500 milyon dolarlık ekonomik hacme kavuştuğu ifade edildi.

30 SANİYELİK REKLAM 4.5 MİLYON DOLAR

Öte yandan TV reklamları için alınan ücretler de açıklandı. Super Bowl'un aralarında reklam vermek isteyen firmalar, saniye başına 150 bin dolar olacak ve 30 saniyelik bir paket alan firmalar 4.5 milyon dolar ödeyecek. Yayıncı kanalın, sadece reklam ücretlerinden 350 milyon dolar kazanacağı ifade edildi.

Super Bowl'un 49.su, 1 Şubat'ta Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece, saat 01.30'da Arizona'da son şampiyon Seattle Seahawks ile New England Patriots arasında oynanacak ve 2014 NFL sezonunun şampiyonu belli olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Phoenix Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (17)

AKP Mobil-IOS:

AKP siz kalasınız cahapeli cahıller

7
5
yanıtYanıtla
AKP:

La efendi olun zorunuza gitmesin ak partı tek ve her zaman lider kalacaktır bunu o akıl olmayan kafanıza koyun beyinsizler

3
5
yanıtYanıtla
hsyn:

akp li davarlar :) çok gülüyorum yav bu akp lilere.

4
4
yanıtYanıtla
haytaMobil-ANDROID:

super bowl.tayyib gitsin..yalandan yere 'van minuut' diye bagirsin.

3
0
yanıtYanıtla
ali:

bi futbol olamayacak bi beşiktaş aşkı olamayacak

1
2
yanıtYanıtla
Sincap:

Sûper bowl''mû, . . . . O ne ?

2
0
yanıtYanıtla
ANYEEAdınız Yazın:

Amerikan futbolunu sizden öğrenecek değiliz. Akepe zihniyeti amerikada 350 milyon dolar var. Üşüşün hemen ekmek çıkar size.

2
0
yanıtYanıtla
Hemal seyfomobilWeb@haberler.com:

Pis kemalistler

1
1
yanıtYanıtla
trabzon 61mobilWeb@haberler.com:

Şimdi dünyanin gözü orda olur arkadan bakin kac müslümanin canina kiyiyorlar Bunlar milleti böyle oyunlarla uyuduyorlar sonra israil filisdine saldirir Televizyon Programlarina bakin binlerce müslüman ölüyor iki dakika gösderib geciyorlar bir mac iki üc saat yorum yapiyorlar bizin türk metyasi her haftasonu saatlerce sacma yorumlar yok pelaldi yok deyik yok gol yok ofsayit ne deyişiyor birilerinin cebi doluyor bizim millette abdalca izliyor o boş yorumlari yapacagina oraya halki egidici bir şeyler koyunda insanlar yararlansin

2
0
yanıtYanıtla
MuhittinMobil-ANDROID:

akp li.tam bi dingilsin ..

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title