Haberler

Statta kıyamet koparken Serdar Dursun'un yaptıklarına kimse anlam veremedi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a konuk olduğu maçta İsmail Kartal'ın başına isabet eden yabancı madde sonrası Serdar Dursun'un bordo-mavili taraftarları selamladığı görüldü. Dursun'un o anlarına kimse anlam veremedi.

Dün akşam oyanan ve skandal olayların yaşandığı Trabzonspor- Fenerbahçe maçının yeni detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

İSMAİL KARTAL'A MADDE ATILDI

Dev mücadelede Fenerbahçe, 13. dakikada Fred'in attığı şahane golle 1-0 öne geçti. Gole sevinen Fenerbahçe teknik heyetine bordo-mavili taraftarlardan yabancı madde yağdı. Atılan maddelerden biri İsmail Kartal'a isabet etti.

SERDAR DURSUN TARAFTARI SELAMLADI

İsmail Kartal'ın tedavi için tünele götürüldüğü anlarda Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Serdar Dursun'un rakip takım taraftarlarını selamladığı görüldü. Dursun'un o anlarına kimse anlam veremedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Serdar Dursun Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak?
500

Yorumlar (5)

Murat Ülger:

Ne var bunda. Adam tribünleri sakinleştirmeye çalışmış. Yerinde bir hareket.

53
6
yanıtYanıtla
Nikolaus D.:

Yahu adam kısaca eyvallah tamam sakin olun demeye çalışmış bunun neresini anlamıyorlar anlamış değilim.

33
2
yanıtYanıtla
Mustafa HAZAR:

Siz buna anlam veremiyorsunuz biz fb taraftarı olarak maçlarda yaptığı hiçbir harekete da anlam veremiyoruz :)

30
3
yanıtYanıtla
Bükücü:

Serdar Dursun abi ne bekliyorsun...

24
8
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Yumuşatmaya çalışıyor ne var bundai bu haberi yapanı işten kovmuştum müdürü olsam.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title