Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, kendi evinde Belediye Vanspor'a 1-0 mağlup olmanın yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, kendi evinde Belediye Vanspor'a 1-0 mağlup olmanın yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Kendi evinde Belediye Vanspor'a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapatan ve zirve yarışında önemli kayıp yaşayan Yeni Diyarbakırspor'da moraller bozuk. Maçtan sonra adeta futbolcuların sessiz olması dikkat çekti. Belediye Vanspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeni Diyarbakırspor teknik direktörü Namık Altunsoy, maç boyunca pozisyona giremeyen bir takıma mağlup olduklarını belirterek, "Saha içinde final vuruşlarını yapamadık. Rakibin tek pozisyonu var. Kimsenin beklemediği anda penaltı kazandılar. Penaltıya bir şey diyemiyorum. İç sahada bir gariplik var. Bunu ben de çözemiyorum. Tabi şanssızlıklarımız ve hakemlerin sertliğe prim tanıması da söz konusu. Geçen hafta 3 oyuncumuz sakatlandı. Bu hafta da Atilla sakatlandı. Mecburi değişiklikler yaptık. Girdiğimiz pozisyonları atamadık. Atamayana atarlar misali mağlup olduk. Rakibimiz futbol oynamadan sadece mücadele ederek 3 puanı aldı. Bu gibi sonuçlar bizi üzüyor ve baskıya sokuyor" dedi.

"BAZI FUTBOLCULARIMIZ SAHADA VURDUMDUYMAZ"

Deplasman başarısını iç saha galibiyetleriyle devam ettiremedikleri için istikrardan uzak kaldıklarını ifade eden Altunsoy, "İç sahada kaybettiğimiz 8 puana üzülüyoruz. Sakat olmasına rağmen özveriyle sahaya çıkarak formasını benimsemiş oyuncularımız var. Bazı oyuncularımız başarı için sağlığını bile tehlikeye atıyor. Tabi sahanın içinde bir de vurdumduymaz olanlar var. Bunları da kendi aramızda konuşacağız. Ciddi bir değerlendirme yapmamız lazım. Şampiyonluğu hedefleyen bir takım sahasında 8 puan kaybediyorsa bazı kararlar almak şart. Yazık oluyor, kaçan balık büyük oluyor. Tam ivme yakalarken böyle sonuçlar alıyoruz. Bunlar üzerinde ciddi düşünmeliyiz. İstikrarı yakalayamıyoruz" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Belediye Vanspor Diyarbakırspor Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title