Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Turgutluspor, Yedi Eylül Stadyumu'nda sezon açılışı yaptı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Turgutluspor, Yedi Eylül Stadyumu'nda sezon açılışı yaptı.

Turgutluspor sezon açılış programı kapsamında Altay ile karşı karşıya geldi. Açılış törenine Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, Altay Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Onursal Başkanı Erdoğan Tözge Altay Kulüp Başkanı Niyazi Konuşmaz ve her iki takım yöneticileri katıldı. Açılış törenine 750'ye yakın Turgutluspor ve 150'ye yakın Altay taraftarı da katıldı.

Açılış töreninde Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, Onursal Başkan Serhat Orhan'a katkılarından dolayı plaket takdim etti. Ayarcı Altay Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Onursal Başkanı Erdoğan Tözge'ye davetlerini geri çevirmeyerek Turgutlu'ya geldiği için çiçek takdim etti.

Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor'dan umutlu olduğunu belirterek, "İyi bir takım kurduk ve sezona da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Altay camiasına teşekkür ederim. Yeni sezon her iki takımada hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Törende Turgutlusporlu futbolcular tribünlere çiçek atarak hoş geldin dediler. Açılışta Orhan, Tözge ve Altay'ın teknik direktörü Ümit Kayıhan karşılaşma öncesi sohbet ettiler ve birbirlerine başarılar dilediler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Turgutluspor Serhat Orhan Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title