Haberler

Spor Toto 2. Lig

Orduspor Tenik Direktörü Sinan Bayraktar, Bandırmaspor maçının en önemli aktörünün seyirci olacağını, taraftarın desteği ile üç maçlık beraberlik serisini bozmak istediklerini söyledi.

Orduspor Tenik Direktörü Sinan Bayraktar, Bandırmaspor maçının en önemli aktörünün seyirci olacağını, taraftarın desteği ile üç maçlık beraberlik serisini bozmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, bugün yaptığı taktik antrenmanla Bandırmaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Pazar günü saat 14.00'te Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan Bandırmaspor maçını değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, kendilerini zor bir maçın beklediğini belirtti. Bandırmaspor maçında en büyük gücün seyirci olacağını ifade eden Bayraktar, taraftarın desteği ile üç haftalık beraberlik serisini galibiyetle bozmak istediklerini de vurguladı.

Bandırmaspor'un güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'i son anda kaçırdıklarını aktaran Bayraktar, "Üç maçtır berabere kalıyoruz. Rakibimiz Bandırmaspor şampiyonluğa oynayan bir takım. İki maçtır mağlup oluyorlar ama aldanmamak gerekiyor. Geçen yıl PTT 1. Lig'e çıkma yolunda direkten döndüler ve şampiyonluğu Göztepe'ye kaptırdılar. Süper Lig tecrübesi olan Hurşut Meriç gibi oyunculara sahipler, gerçekten çok zor bir maç olacak. Biz takım olarak beraberlik serimizi galibiyetle bozmak istiyoruz. Bandırmaspor maçında galip gelerek bizde rahat bir nefes almayı hedefliyoruz. Üç maç beraberlikten sonra alacağımız galibiyet moral motivasyonumuzu arttıracak. Ben seyircilerimizden destek olmasını istiyorum. Bu zor günlerimizde bizi yalnız bırakmasınlar. Bu süreci ancak beraberce atlatabiliriz" dedi.

Takımda eksik ve cezalı oyunculara değinen Bayraktar, sakatlığı süren ve durumunun maç saatinde belli olacağı stoper Mahmut'un dışında cezalı ve sakat oyuncularının bulunmadığını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sinan Bayraktar Orduspor Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title