Haberler

Sponsorlar, Arjen Robben'i Beşiktaş'a Getirmek için Devreye Girdi

Güncelleme:

Beşiktaş, Bayern Münih forması giyen Arjen Robben için sponsorları devreye soktu. Şirketler, yıldız futbolcunun transferi için mali kaynak yaratma sözü verdi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, transferde yılın bombasını patlatıyor. Vodafone ve Türkiye'nin köklü bir şirketi, dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Arjen Robben için sponsor oluyor.

SPONSORLAR SÖZ VERDİ

Sezonu şampiyonlukla taçlandıran Beşiktaş, sponsorların desteğiyle yılın transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor... Dünya'da ses getirecek bir yıldızla Devler Ligi'ne giriş yapmak isteyen Siyah Beyazlılar, Bayern Münih'te forma giyen 32 yaşındaki Arjen Robben'le temaslarını artırdı. Arena'ya ismini veren Vodafone firmasının yanı sıra Beşiktaş'ın da sponsoru olan, Türkiye'nin önde gelen bir kuruluşunun da bu transfere mali kaynak yaratma sözü verdiği ortaya çıktı.

3 BÜYÜKLERE, 3 ALTIN PORTAKAL

Başkan Fikret Orman, maddi konularda elinin rahatlamasıyla birlikte dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları'na tam yetki verip bu transferi bitirmesini istedi. Torunoğulları, Robben'in menajeri ve B.Münih'le kıran kırana pazarlık yapıyor. Bu sezon son maçını 5 Mart'ta oynayan ve sakatlığını tamamen atlatan Robben'in bir yıl daha kontratı bulunuyor. Kartal, bu transferi gerçekleştirmesi halinde Robben, Milli Takım'dan yakın arkadaşları Sneijder ve RvP'ye Türkiye'de rakip olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Arjen Robben Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Rıza zerrab alır merak etmeyin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title