Haberler

Soner Sayımlar'ın Acı Günü

Anadolu Ajansı (Aa) Spor Haberleri Müdürü Soner Sayımlar'ın Dün Hayatını Kaybeden Annesi Nazik Sayımlar Toprağa Verildi.

Anadolu Ajansı (AA) Spor Haberleri Müdürü Soner Sayımlar'ın dün hayatını kaybeden annesi Nazik Sayımlar toprağa verildi.

Nazik Sayımlar'ın cenazesi, bugün öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ulucanlar Yeni Camii'deki cenaze törenine, merhumenin yakınlarının yanı sıra Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Bengi, AA Genel Müdür Yardımcısı Tahsin Aktı ve AA çalışanları, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Yunus Akgül, genel müdür yardımcıları, teşkilat çalışanları, bazı federasyon başkanları, kulüplerin temsilcileriyle spor ve medya dünyasından birçok kişi katıldı.

Cenaze törenine Türkiye Futbol Federasyonu ve Başkanı Mahmut Özgener, başkan yardımcısı Lütfi Arıboğan, Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz, bazı spor kulüpleri ve federasyonlar ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi çelenk gönderdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title