Haberler

Brezilyalı futbolcu Jailson, Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor

Güncelleme:

Avrupa kupalarına katılma yarışını sürdüren Fenerbahçe'de son dönemdeki hatalarıyla gündeme gelen Jailson, sarı lacivertli ekipten ayrılmayı düşünüyor. Brezilyalı oyuncunun transfer olmak için menajerine talimat verdiği iddia edildi.

Son dönemde yaptığı hatalar nedeniyle gündemden düşmeyen Jailson, Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünüyor.

Brezilya kaynaklı Gauchazh'da yer alan habere göre son olarak Gençlerbirliği maçındaki hataları sebebiyle eleştiri toplayan Jailson, ilk 11'deki yerini kaybetti. Gremio'dan büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı oyuncunun Avrupa'ya transfer olmayı düşündüğü ve gelecek transfer döneminde ayrılmak için menajerine talimat verdiği yazıldı.

BREZİLYA VE İTALYA'DAN TALİPLER VAR

2017'de Libertadores Kupası'nı kazanan Gremio'nun as oyuncularından biri olan Jailson için geçtiğimiz transfer döneminde Brezilya ve İtalya'dan kulüplerin talip olduğu bilgisi de verildi.

24 yaşındaki Brezilyalı orta saha Jailson, 2018 yazında Gremio'dan Fenerbahçe'ye 4 milyon euro bonservis ve bir sonraki transferden %20 payla transfer edilmişti. Jailson, bu sezon Süper Lig'de 26 maça çıktı ve 1 gol attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Jailson Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (19)

Xyz:

Ahh hailson nasıl anlatayım söze nerden baslayım bilmiyorum öyle dertler açtınki fb ye nerden geldin sen senin yüzünden kaç puan kaybettik sen hatalarından ders almak yerine gencler macındada aynı saç baş yoldurttun git git te kurtulalım senden futbolcuda olmaz nerden bulup getirirler seni bu yönetimde istifa etsin Aykut kocaman İn hakkını yediniz fb olarak yeni sezondada basarılı olamayacaksınız Oğuz ve Aykut bu takımda olmalı Aykut kocaman tek hocamız dır bizim gerisi hikaye jailson tolga ciğerci Tolgay Ozan Tufan sizde gidin kardesim Hasan Ali muriç murat sağlam ferdi kadıoğluna sahip çıkılmalı

4
2
yanıtYanıtla
Jailson:

kardeş takım çok iyiydi de bir tek ben mi hata yaptım yahu, vefa bir semt adıymış sadece. . .

yanıt1
yanıt0
ASIL JAİLSON:

Sıradan bir anadolu takımında daha ne kadar başarılı olabilirdim ki hayır bende bunu anlamıyorum. . .

yanıt1
yanıt0
Awaz:

Duvar ustasından sıva yapmasını beklersen yamuk sıvar

yanıt0
yanıt0
Alelade Biri:

Ya o kadar da aşağılamayalım. Ben de Fenerbahçeliyim ama çoğu zaman teknik direktörün yanlış tercihinden bu adam asıl mevkisinin dışında stoper oynatıldı. Belki de kendi pozisyonunda yanında da Gustavo varken oynasaydı daha farklı performans gösterebilirdi. Her futbolcunun her maç aynı performansı göstermesi zaten mümkün değil. Şu da ayrı bir gerçek ki öyle çok söylendiği gibi mükemmel bir orta saha falan değil. Standart bir orta saha işte al gülüm ver gülümü iyi yapan standart orta saha işte. . .

5
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Yıldıza bak oynadığı her maçın katili...

5
0
yanıtYanıtla
gs:

haha ne güldüm ya ONYEKURU gidince dayanamadı hasret abi iştee insan kocasız nasıl durcak ::))))

2
3
yanıtYanıtla
vv:

Alanya maçı daha komikti ona ne yaptın güldün mü

yanıt0
yanıt0
aliiii:

alana dirar ve zanka bedava. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
xxxxx:

ya nolur bi git ya. bi git valla. ersunun suikast silahı. bu herifi stoper oynatacam diye şamp. gitti bırak 20 yıl sonra bu herif yüzünden gs ye kaybettin. ersun baban gitti sen hala burdasın. herif stoper oynamak istemedğini almanya da hazırlık maçlarında resmen gösterdi. benzemanın yanında refakat etti resmen. mal ersun da şuan kalsa hala oynatacak bunu. bit git be valla git yani

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title