Haberler

Yeni Malatyaspor, Avrupa Ligi'ne veda etti

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor, 3-1'in rövanşında Partizan'ı 1-0 mağlup etti ancak gol averajıyla Avrupa Ligi'ne veda etti.

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 3-1 kaybettiği maçın rövanşında sahasında Partizan'ı 1-0 yenmesine rağmen Avrupa'ya veda etti. Sarı-kırmızılı takımın tek golü 7. dakikada Adis Jahovic'ten geldi.

27 bin 500 kapasiteli Malatya Stadı'nda Partizan taraftarları için ayrılan 2 bin kontenjanlı tribünde 100'e yakın taraftar yerlerini alırken, Malatyaspor taraftarları ise kendilerine ayrılan 25 bin 500 kontenjanda 20 bin bilet alarak karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi.

Yeni Malatyaspor, Avrupa Ligi'ne veda etti

STAT ÇEVRESİNDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Yeni Malatyaspor ile Partizan arasında oynanan karşılaşmada stat çevresinde alınan yoğun güvenlik tedbirleri dikkat çekti. Stada giriş sağlayan tüm kapılarda tedbir alınırken, stat etrafında adeta kuş uçurtulmadı.

Yeni Malatyaspor, Avrupa Ligi'ne veda etti

SARI-SİYAH BAYRAKLI DESTEK

Stada gelen taraftarlar, ellerinde sarı-siyahlı bayraklarıyla takımlarına destek verdi. Maraton tribününde karşılaşma başlamadan önce taraftarlar dev Yeni Malatyaspor bayrağı açtı. Bir grup taraftar da "Battalgazi'nin torunları Avrupa yolunda" yazılı pankart astı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Partizan Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 4 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak?
500

Yorumlar (43)

tarafsız:

ingiliz hakem eledi malatya yı , malatya elinden geleni yaptı mücadelesini sürdürdü. net penaltı verilmedi.

18
2
yanıtYanıtla
EBUNASIR CİNGÖZOĞLU:

NE PENALTISI BE. EN KISA SÜREDE GİT GÖZ DOKTORUNA GÖRÜN. MALATYA ZAYIF TAKIM UEFA''DA YERİ YOK. ONUN YERİNE G. TTEPE GİTSEYDİ ŞU AN TUR BİZİMDİ

yanıt0
yanıt3
Adınızı Yazın:

uyuzlar neden katildinizki avrupa ligine bunun icinmiydi

3
12
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

bir gol daha bekledik ama olmadı. üzüldük.

11
3
yanıtYanıtla
Sogomon:

Tekerleklere kuyruk acisi vermisiz

yanıt1
yanıt6
Sogomon:

En azından bizi tekerlek toplar kiskaniyor

yanıt1
yanıt5
AbdulrezzakMobil-IOS:

Beter ol Malatya.

4
9
yanıtYanıtla
ali:

malatyanın başakşehirin ne işi var avrupa kupasında boşuna rezil oluyorlar

2
11
yanıtYanıtla
Demedi Deme:

Malatyaya Başakşehire ne işi var diyorsunda peki diğer takımlar niye gitmedi. Fenerbahçe zoraki 6. oldu Bursaspor küme düştü. Malatyaspor bileğinin hakkıyla gitti Avrupaya. Sana da bana da bir Türk takımı olduğu için desteklemek düşer.

yanıt1
yanıt0
İKaraoğlan:

doğru senin gibi itlerin oynaması daha makbul olur

yanıt2
yanıt1
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title