Haberler

Trabzonspor, Transfer Yasağının 31 Ocak 2019'a Kadar Kaldırılamayacağını Açıkladı

Güncelleme:

Trabzonspor, FIFA'nın koyduğu transfer yasağının 31 Ocak tarihine kadar kaldırılamayacağını açıkladı.

Trabzonspor, FIFA tarafından verilen transfer yasağının kaldırılamayacağını açıkladı. Bordo-mavililer, Milan'a olan borçlarını ödemelerine rağmen FIFA'nın bu yasağı kaldırmadığını duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"San Lorenzo kulübünden transfer edilen Emmanuel Mas'ın en geç 2017 yılının sonuna kadar ödenmesi gereken bonservis taksitlerinden 1.000.000-€'luk kısmının ödenmemesi nedeniyle alacaklı kulüp FIFA'ya başvurmuştu. Söz konusu borç mevcut yönetim kurulumuz döneminde ödenirken FIFA, kulübümüze ilgili dosyadan dolayı transfer yasağı cezası vermiş, bu yasağı da 1 yıl süreyle askıya almıştı.

"MILAN'IN BORCU ÖDENMESİNE RAĞMEN KARAR KALDIRILMADI"

Gelinen süreçte ise, Milan Kulübü'nden 2017-2018 sezonunda toplam 11.000.000-€ Euro karşılığında transfer edilen ve ilk taksitleri de mevcut yönetim kurulumuz döneminde ödenen Jose Ernesto Sosa ile Juraj Kucka'nın ikinci bonservis taksiti olan 2.200.000-€'nun ödenmemesi sonucunda söz konusu kulüp FIFA'ya başvurmuştur. FIFA, Milan Kulübü'nün başvurusu sonrasında askıda beklettiği transfer yasağını uygulamaya koymuştur. Geçtiğimiz hafta itibariyle Milan Kulübü'nün şikayetine konu olan 2.200.000-€'nun ödenmesine rağmen FIFA tarafından verilen bu karar kaldırılmamıştır.

"İTİRAZLAR KABUL EDİLMEDİ"

Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizin yasağın kaldırılmasına yönelik gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki hukuk firmalarıyla birlikte FIFA ve CAS'a yaptığı itirazlar ne yazık ki kabul edilmemiştir. Sadece bir transfer döneminde geçerli olmak üzere; yani içinde bulunduğumuz kış transfer döneminde kulübümüzün transfer penceresi 31.01.2019 tarihine kadar kapalı olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor San Lorenzo Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

yok:

ordu samsun rize zonguldak giresun gibi karadeniz takımlarının beleşten puanları dagıttıgı zamanlarda aldıkları şampıyonluklarla kendılerını anadolunun en buyugu sanan drabzonlular acıyorum sıze madem okadar buyuksunuz neden transfer ettmek ıstedıgınız oyuncuyu ılk ıstanbula getırtıp gezdırıp ımzayı ıstanbulda attırıp sonra drapzona goturuyorsunuz bırakın bu ıslerı turkıyede kabul etsenızde etmesenızde sırasıyla gs fb bjk var gerısı kendı çapında buyuk saygımız sonsuz ama abartmaya da gerek yok

9
23
yanıtYanıtla
BOM:

Sen kimsin yahuuuuu !!! Kabul etsende etmesende Trabzonspor Karadenizin Türkiyenin Firtinasi Türkiyede Türkiye Lig Tarihinde O Kadar haksizliklara maruz kaldigi halde 50 senelik tarihine altı Süper Lig, sekiz Türkiye Kupası, sekiz Türkiye Süper Kupa, beş Türkiye Başbakanlık Kupası, bir Türkiye Gurbet Kupası, bir T. S. Y. D. Kupası ve bir Türkiye 2. Futbol Ligi Grup A şampiyonluğu sığdırmayı başaran Karadeniz ekibi toplamda 30 kupanın sahibi. Lütfen zorunuza gitmesin . . . . . . . .

yanıt6
yanıt3
BOM:

Hem sen kimsin bize aciyacakmisss. . . . . sen ve senin gibiler gidin kendi halinize aciyin , Trabzondan yetisen genclerle biz bize yeteriz. . . . . .

yanıt4
yanıt1
Besiktasli:

Yok rumuzlunun yazmis olduklarini iyi okuyup beyninde analiz etseydin arkadasin soylediyi dogruluk payi yuzde yuz olan yoruma isine geldiyi gibi deyilde gercekci cevap verirdin Aynen katiliyorum yok rumuzlu arkadas yorumuna trabzonsporun odonemlerde kazandigi sampiyonluklar Aynen dediyin gibi kazanilmistir sahada kabadayilik yapilarak misafir takimi tekme tokat doverek bunlar ogunleri zor hatirlarlar ancak internetten oyrenirler ancak bom rumuzlu senin bu yapmis oldugun yorumunuda cope attim

yanıt2
yanıt7
ufu:

ne o zorundaymı gidiyor karadeniz takımları kendi evinde yeniyor kümeye düşüyor sonra trabzonspor yenince o bizi düşürdü oluyor açında tarihe bir bakın geçen sene Rize Fenerbahçe kendi evinde yeniliyor bursa ya yeniliyor Trabzon yenin cevap bizi o düşürdü oluyor .geçti borum pazarı sür eşeğini ....

yanıt3
yanıt1
BOM:

Besiktasli Rumuzlu Kardesim ; yasini bilmiyorum ama benim yasim Trabzonspor un bütün sampiyonluklarini görmüs gecirmis. . . Bu süre zarfinda neyin nerede nasil oldugunu birak Internet i de ben hepsine bizzat sahit olmusumdur. Yok Rumuzlu Kardesimizin ne Kadar haberi var bilemem ama, Trabzon deplasmana gittiginde;dedigi takimlar Rum girer Trabzon giremez Rus Takimi diye sloganlar atilmistir, , , Tabi onlari Kümeye göndermede Trabzon a mal edilmistir. BIZE HER YER TRABZON.

yanıt1
yanıt0
Erhan:

Küme düşürün hamsiSporu :)) 2010-2011 şampiyonu FENERBAHCE

2
28
yanıtYanıtla
burakkk:

kümeye sadece siz düşersiniz embesiller. :)

yanıt1
yanıt0
ağlafenev:

ağla

yanıt4
yanıt0
19907:

embesil sizsiniz burak hamsi kafalılar

yanıt0
yanıt3
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title