Haberler

Osmanlı Stadı'ndaki Ciddi Zemin Sorunu Nedeniyle Ankaragücü-Beşiktaş Maçı Kayseri'ye Alındı

Güncelleme:

Süper Ligde bugün oynanacak Ankaragücü-Beşiktaş maçı, Osmanlı Stadının zeminindeki ciddi sorunlar nedeniyle Kayseri Kadir Has Stadına alındı. Maç 19.00'da başlayacak.

Ankaragücü ile Beşiktaş arasındaki Spor Toto Süper Lig'deki 13. hafta maçı Osmanlı Stadı'nda oynanacaktı. Ancak zeminin yetersiz olması nedeniyle maça bir gün kala stat değiştirildi.

Ankara'da başka hazır bir stat bulunmaması nedeniyle karşılaşmanın Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanması kararlaştırıldı.

Karşılaşma bugün saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Spor Toto Süper Lig kulüplerinden MKE Ankaragücü'nün maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı'nda hafta başından beri yapılan rutin incelemeler esnasında, son bakım çalışmaları sırasındaki hatalı uygulamalar sonucu saha zemininin futbol oynanmayacak ve sporcu sağlığını riske edecek durumda olduğu tespit edildi.

Bu gelişme üzerine Futbol Federasyonu tarafından 24 Kasım Cumartesi saat 19.00'da bu sahada oynanacak MKE Ankaragücü-Beşiktaş müsabakasının, aynı tarih ve saatte Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanmasına karar verildi.

Öte yandan maçlarını yine Osmanlı Stadı'nda oynayan Spor Toto 1. Lig kulüpleri Gençlerbirliği ve Osmanlıspor da saha zemini futbol oynanacak hale gelinceye kadar maçlarını başka stadyumlarda yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Mahmud Ahmedinejad, İran'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendiriyor

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Bakmadan Geçme

Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim?
Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

500

Yorumlar (64)

TANER:

SEBANIN TAKIMI BJKYİ ÜZMEYİN EFENDİ BEŞİKTAŞ ÖYLE Mİ BU MU EFENDİLİK ?

12
13
yanıtYanıtla
Emre:

3 haftadır Ankaragücü burda maç yapıyor. O zaman nerdeymiş bu federasyon . . . Beşiktaş ı bu kadar kayırmayın. . Tüpçü istifa beşitaşlı olduğunu belli etme bu kadar.

19
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

12 haftadır ANKARAGÜCÜ orada oynamıyodu zaten demi beşiktaş gelince mi sorunlu oluyo saha ayıp be karaktersizler

19
4
yanıtYanıtla
başkan:

bilmeden atıp tutmayın o stadda osmanlı genclerbiliği ve ankaragücü oynuyo 3 takım. ankaragücü afyonda oynacaktı taraftar kendisi süper ligde ki tek ankara takımı niye kendi şehrinde oynamıyo diye ortalıgı ayaga kaldırdılar. bunun böyle olacagını bile bile yönetimleri kabul etti bu durumu. BEŞİKTAŞ mecbur değil bu haldeki stadda oynamaya

14
9
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

besiktas kendi kendine mi oynuyor? ANKARAGÜCÜ her hafta oynarken neden bu kadar sesiniz çıkmadı? YANDAŞSINIZ.

16
6
yanıtYanıtla
FethiyeSiyahBeyazdır:

Tüm renkliler bir olmuş başlamışlar atıp tutmaya. Dua edin havamızda değiliz. Ama yine de en kötü halinde bile BEŞİKTAŞ hepinize yeter!..

12
8
yanıtYanıtla
archibald35:

nefretimsin 8taş tinerciler

4
15
yanıtYanıtla
1903:

OLUR OLMAZ HERKES BİŞEYLER YAZMIŞ BEŞİKTAŞIN AYRILACIĞA İHTİYACI YOKTUR AYRICA DEMİRÖRENİN BEŞİKTAŞA BİR YANDAŞLIGI OLAMAZ OLSAYDI GEÇEN SENE ŞAMPİYON OLURDUK İKİNCİ BAŞKANDA GS Lİ NE OLACAK ŞİMDİ O ZAMAN ONADA DİYELİMMİ GS NİN BAŞINI YAKTI BOŞ BOŞ YAZMAYIN BEŞİKTAŞ AĞIRDIR ALTINDAN KALKAMAZSINIZ

14
4
yanıtYanıtla
Fb:

Üst üste Demirören sayesinde şampiyon olduğunuza sayın geçen seneyi hala arsızlık yapıyorsunuz

yanıt2
yanıt12
1903:

EFENDİNİN KRALIYIZ GEL İSTERSEN KUMDA BERABER OYNAYALIM SANA TİNER İKRAM EDEYİM OLURMU

yanıt12
yanıt1
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title