Haberler

    Enver Cenk Şahin Kayserispor'da

    Burak Akın / Spor ArenaAsker selamı verdiği için Almanya İkinci Ligi takımı St. Pauli'de kadro dışı kalan Enver Cenk Şahin'in yeni adresi Kayserispor oldu.

    Burak Akın / Spor Arena

    Asker selamı verdiği için Almanya İkinci Ligi takımı St. Pauli'de kadro dışı kalan Enver Cenk Şahin'in yeni adresi Kayserispor oldu.

    Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Barış Pınarı harekatına destek verdiği için sözleşmesi feshedilen 25 yaşındaki futbolcu, Prosinecki ile anlaşan Kayserispor'a transfer oldu. Bugün imza için Antalya'ya gidecek olan Enver, akabinde yeni takımıyla akşam idmanına çıkacak.

    Enver Cenk Şahin'le yapılan anlaşmanın yarım sezonu kapsadığı öğrenildi. Genç futbolcu bir süredir Başakşehir'le idmanlara çıkıyordu.

    Kayserispor o dönem birçok takım gibi sosyal medya paylaşımıyla Enver Cenk Şahin'e destek olmuştu;

    Milli yıldızımız Enes Ünal La Liga'da 2 golle yıldızlaştı, takımı Valladolid sahadan 1 puanla ayrıldı...

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Enver Cenk Şahin Kayserispor Burak Akın Almanya Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

    Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

    Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Bakmadan Geçme

    6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi? Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
    Gelirse yer yerinden oynar! Mourinho'nun transfer listesinin başında o yıldız var

    Gelirse yer yerinden oynar! Mourinho'nun transfer listesinin başında o yıldız var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title