Haberler

Soldado, yıllar sonra içini döktü: "F.Bahçe yüzünden futbolu bırakacaktım"

Güncelleme:

İspanya La Liga ekiplerinden Granada forması giyen Roberto Soldado, Fenerbahçe'de oynadığı dönem hakkında açıklamalarda bulundu. İspanyol golcü, "Granada'ya transfer olmadan önce Türkiye'de kötü bir dönemden geçtim. Zihinsel olarak yıprandım. Futbolu bırakmayı düşündüm ama Granada bana kapısını açtı ve bugün iyi noktadayım" dedi.

Ispanya La Liga takımlarından Granada'da forma giyen Roberto Soldado, kariyeri ve Fenerbahçe dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Soldado, "Granada'ya transfer olmadan önce zihinsel olarak iyi bir dönem geçirmemiştim. Türkiye'de geçirdiğim dönem sonrasında futbolu bırakma düşüncesine sahiptim ve bunu ailemle de paylaştım. Ancak daha sonra Granada benim için bir ışık yaktı ve bugün bu noktadayım" dedi.

Soldado, yıllar sonra içini döktü: 'F.Bahçe yüzünden futbolu bırakacaktım'

"KULÜP ZEVK ALMAYA İTİYOR"

Granada'dan küçük bir takım olduğunu ifade eden Soldado, "Granada küçük bir takım, biz bunu biliyoruz ancak çoğu takımda olmayan büyük bir takım hırsına sahibiz, bunu da biliyoruz. Granada'da harika bir takım arkadaşlığı var ve kulüp, sizi futboldan zevk almaya zorluyor. Ben de şu anda futbol oynamaktan dolayı çok mutluyum ve bu da benim performansıma direkt olarak etki ediyor" şeklinde konuştu.

"BURADA ÇOK SEVİLİYORUM"

İspanyol kulübü hakkında da konuşan Soldado, "Granada'da seviliyorum ve bana değer veriliyor, bundan dolayı da çok mutluyum. Birlikte çalıştığım insanlardan motive oluyorum. Granada büyük acılar yaşamış bir kulüp ancak son 3 yıldır muhteşem bir dönem geçiriyoruz ve şu anda da bunun tadını çıkartıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Soldado İslam Slimani Fenerbahçe Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500

Yorumlar (4)

Recep Aykun:

Fenerbahçe kulübünü çok güzel özetlemiş.

27
15
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Aynaya bak

yanıt1
yanıt1
Erkan Arslan:

Stoch Soldado Alex Krasic Güiza Emenike Alves Ziegler Nanni Pörrsil Salih Ucan Tuncay Sanli Bunlarki Fenerde Futbola Küsüp Gittiler Simdikilerde Kuzucuk Aliylen Cirpinip Duruyorlar

14
4
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Sen ilk önce yazmasını öğren sonra konuşalım.

yanıt2
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title