Haberler

Sivasspor'un yeni transferi Claudemir'den iddialı sözler Açıklaması

Güncelleme:

Demir Grup Sivasspor'un yeni transferi Claudemir Domingues de Souza, savaşan ve savaşmayı seven bir futbolcu olduğunu söyledi.

Demir Grup Sivasspor'un yeni transferi Claudemir Domingues de Souza, savaşan ve savaşmayı seven bir futbolcu olduğunu söyledi.

Claudemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Büyük bir kulübe geldiğini aktaran Claudemir, takım arkadaşlarına ve kırmızı-beyazlı ekibe yardımcı olmak için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti.

Sivasspor'a gelmeden önce kırmızı-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Marcelo Goiano'dan bilgi aldığını dile getiren Claudemir, "Marcelo ile konuştuk, kulübün çok büyük ve oyuncularına önem veren bir yapıda olduğundan bahsetti. Takım arkadaşlarının çok sempatik ve birbirine yardımcı olan insanlar olduğunu söyledi. Şehri de methetti, Sivas insanının çok sıcak olduğunu belirtti ve halkın güler yüzlü olduğundan bahsetti. Bütün bu pozitif şeyler buraya gelmemde etkili oldu." diye konuştu.

Roberto Carlos, Cicinho ve Robihno ile görüşmüş

Sivasspor'u daha önce takip ettiğini söyleyen Claudemir, "Gelmeden önce Roberto Carlos, Cicinho ve Robinho ile konuştum. Onlar da burayla ilgili hep olumlu şeyler söylediler. İnsanlardan fikir aldıktan ve hep olumlu şeyler duyduktan sonra buraya gelmem benim için daha kolay oldu." ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı ekibin ligde lider olduğuna ve şampiyonluk yolunda ilerlediğine değinen Claudemir, şunları kaydetti:

"Bunun için daha çok çalışmamız, çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Daha çok maç maç hareket etmek lazım. Her maçı kazandığımız takdirde daha iyi olacaktır. Önemli olan takım halinde hep birlikte çalışmak ve disiplinden kopmamak. Taraftarlarımız savaşan, savaşmayı seven bir Claudemir görecek. Ne kadar süre alırsam 90 dakika, 95 dakika hiç oyundan kopmadan devam eden bir Claudemir görecekler. Sonuçta giydiğim formanın hakkını vermek için elimden gelen her şeyi yapmayı tercih eden biriyim. Bu sezon da bunu göstereceğime inanıyorum."

Kaynak: AA / Spor

Roberto Carlos Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title