Haberler

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Ligde Başarılı Olmak İstiyorsak İstikrar Yakalamak Şart

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehir maçının zor geçeceğini belirterek, "Başarı için istikrar şart.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehir maçının zor geçeceğini belirterek, "Başarı için istikrar şart. İyi bir netice almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Süper Ligin 19'uncu haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde koşu ve dar alan çalışması ile başlayan bugünkü antrenmanda çift kale çalışmasına yer verildi. Antremana sakatlıkları devam eden Hayrettin Yerlikaya ile Ziya Erdal katılmadı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, çok zor bir karşılaşmaya hazırlandıklarını belirterek, "Karabük maçı bizim açımızdan iyi geçti, iyi oynadık, iyi bir galibiyet aldık. Arkadaşlarımız verilen görevin hemen hemen hepsini uyguladılar. Mutluyuz ama hep söylediğimiz bir şey var. Ne sevinecek ne de üzülecek zamanımız var. Çünkü hemen arkasından Eskişehir, ve Ankaragücü maçlarımız var. Önemli olan iyi bir istikrar yakalamak. Ligde başarılı olmak istiyorsak iyi bir istikrar yakalamak şart" dedi.

Eskişehirspor karşılaşması öncesi sakat futbolcuların çokluğundan yakınan Çalımbay, "Faty konusunda milli takımından izin almaya çalışıyoruz. Bu maçtan önce bayağı eksiklerimiz var. Ziya oynayamayacak. Faty'nin durumu belli değil, Murat cezalı, Kıvanç sakat, Muhammet Ali sakat, Hayrettin sezonu kapattı. Şu anda sakat ve cezalılardan dolayı çok sıkıntılı bir dönemdeyiz. Ama sahaya çıkan arkadaşlarımız en iyisini yapacaklardır" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Çalımbay, "Biz kadromuzda en fazla 24 futbolcu bulundurmak istiyoruz. Onun için de çalışmalarımız sürüyor. Fazla transfer yapma şansımız yok, bir iki tane oyuncu alma şansımız olabilir" diye konuştu.

Türkiye Kupası'nda da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ifade eden Çalımbay, "Şu anda düşündüğümüz tek şey Eskişehir maçı. Zor bir maç olacak. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Biz her şeyden önce bu maça konsantre olmaya çalışıyoruz. Maçın zor olacağını biliyorum. Amacımız oradan en iyi şekilde ayrılmak" dedi. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hayrettin Yerlikaya Rıza Çalımbay Eskişehirspor Sivasspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title