Haberler

Sivas Teknik Sorumlusu: Karabük'ü Haklı Şekilde Yendik

Sivasspor'un, Karabükspor'u yenmesinin ardından kırmızı-beyazlı takımın teknik sorumlusu Cesar Domingo Lopez, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sivasspor, evinde Kardemir Karabükspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan kırmızı-beyazlı takımın teknik sorumlusu Cesar Domingo Lopez haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Lopez, karşılaşmanın zorlu geçtiğine değinerek, "Adaletli ve haklı bir galibiyet aldık. Çünkü karşılaşma boyunca üstündük" dedi.

Sivassporlu futbolculardan Adem Koçak ise mutlu olduklarını ifade ederek, "Bu senenin son karşılaşmasında evimizde oynadığımız karşılaşmayı mutlaka kazanmak istiyorduk. Oyuna iyi başladık, iyi mücadele ettik ve takım olarak oynadık. Çok fazla pozisyon vermedik. Net bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Bu galibiyetle üst sıralardan kopmadık" şeklinde konuştu.

Ligin ilk yarısını 3 puanla kapatmalarının önemine değinen kırmızı-beyazlı kaleci Korcan Çelikay, "Belki Akhisar maçını da kazansaydık bir üç puan daha alabilirdik ama orada bir kaza oldu. 29 puanla ve üst sıralarda bitirdik. Sezonun ikinci yarısında, ilk yarısından daha başarılı bir şekilde bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Sivasspor'un haklı bir galibiyet aldığını vurgulayarak, "Sivasspor çok etkili bir takım oyunuyla, çok hızlı başladılar. Duran toptan yemememiz gereken 2 gol yedik. Oyunu forse etmeye çalıştık ve golü de bulduk. İkinci yarıda oyunun son 5 dakikasına kadar maçın hakimi bizdik. Birebir mücadeleleri kazanan, oyunu forse etmeye çalışan genç bir takımımız var. Sivasspor, çok etkili bir takım ve dripling yapan oyuncuları var. Bunlara önlem almak çok kolay olmuyor. Çok haklı bir galibiyet aldılar, bundan sonraki maçlarda Sivasspor'a başarılar diliyorum" dedi.

Kardemir Karabüksporlu Ahmet İlhan Özek ise maçı kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, ancak Akpala'nın sakatlanması nedeniyle ona daha çok üzüldüklerini ifade etti.

Erkan Kaş ise ikinci yarının bitimine kadar iyi futbol oynadıklarını vurgulayarak, maçın kırılma anlarında golü atamadıkları belirtti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adem Koçak Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title