Haberler

Sivas'ta 19 Mayıs Tekbirlerle Kutlandı

Sivas'ta 19 Mayıs tekbirlerle kutlandıSİVAS - Sivas'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda yürüyüş yapılırken öğrencilerin tekbir getirmesi dikkatleri çekti.

Sivas'ta 19 Mayıs tekbirlerle kutlandı

SİVAS - Sivas'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda yürüyüş yapılırken öğrencilerin tekbir getirmesi dikkatleri çekti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi. Eski 4 Eylül Stadı önünde başlayan yürüyüşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, öğrenciler, sporcular ve vatandaşlar katıldı. İnönü Bulvarı üzerinde Türk bayraklarıyla yürüyen gruptaki öğrencilerin tekbir getirmesi dikkat çekti. Atatürk Anıtı önünde son bulan yürüyüş sonrası anıta çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde Wushu gösterileri, jimnastik ve Muay Thai gösterisi yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Sivas Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title