Haberler

Sındırgı'da Gençlere Spor Malzemesi Desteği

Güncelleme:

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gençleri spora teşvik etmek ve okulların imkanlarını arttırmak amacıyla farklı alanlarda destekler devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi ortak çalışmalarıyla birlikte gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto destekleriyle ilçede birçok spor tesisi yapımı gerçekleşti. Ayrıca okulların spor alanları da yenilendi ve spor malzemesi desteği sağlandı.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gençleri spora teşvik edilmek ve okulların imkanlarının arttırılması adına farklı alanlarda destekler devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi ortak çalışmaları ve gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto destekleriyle ilçede 8 halı saha, Gençlik Merkezi, Semt sahaları, METAL Kapalı spor salonu ve Geleneksel Türk Sporları Merkezinin yapımı gerçekleşti. Atatürk İlkokulu bahçesinde de halı saha yapımı devam ediyor. Bunun yanı sıra okulların bahçelerinde bulunan basketbol potası, voleybol potası gibi spor alanları da yenilendi. Her yıl binlerce çocuğun katılımı ile farklı branşlarda kurslar da devam ediyor.

Okulların en önemli ihtiyaçları arasında yer alan spor malzemesi desteği de geleneksel olarak bu yıl da devam etti. Basketbol, voleybol, futbol, tenis, badminton, masa tenisi gibi farklı branşlarda kullanılabilecek spor malzemeleri Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törenle orta okul ve lise okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerine teslim edildi. İlkokullar için olan kısmında önümüzdeki günlerde teslim edileceği belirtildi.

Bir zamanlar spor yapabilmek için okullarda top bile olmadığını ve gençlerin imkanlarını arttırmak ve spora teşvik için spor malzemesi desteğinin her yıl destek verildiğini belirten Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş " Bugün Sındırgı'da bulunan 18 okulumuza spor malzemesi yardımında bulunduk. Gençlerimizin spor yapabilmelerini teşvik edebilmek adına büyükşehir belediye başkanımız Yücel Yılmaz 15 ayrı kalemde basketboldan voleybola kadar beden eğitimi derslerinde, okul aktivitelerinde kullanılabilecek farklı alanlarda destek verdi. Bizler önceki dönemlerde halı saha nedir, spor salonu nedir bilmezdik. Bugün çok şükürler olsun halı sahasından, kapalı spor salonuna kadar gençlerimizi spora teşvik edebilecek birçok alanımız var, hatta yaz kurslarımız, geleneksel Türk sporları merkezimizle de her yıl binlerce gencimizi sporla buluşturuyoruz. İmkan var fırsat var tek şey siz hareketli olun, azmedin, çalışın bizler imkanlar ölçüsünde her alanda destek olmaya hazırız. Gençlerimize ve okullarımıza spor malzemeleri hayırlı uğurlu olsun. Yücel başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Balıkesir Sındırgı Gençlik Spor Eğitim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title