Haberler

Sinan Bolat: Galatasaray'a gitmem için iyi bir teklif gelmeli

Güncelleme:

Milli oyuncu Sinan Bolat, "Galatasaray'a gidecek misin" sorusuna, "Yurt dışına gitmek için reddedemeyeceğim bir teklif almam gerek, sonrasında düşünebilirim. Çok iyi bir teklif olmalı, benim hedefim yurt dışına gitmek değil" yanıtını verdi.

Belçika'da Antwerp forması giyen milli oyuncu Sinan Bolat, sezon sonunda bitecek sözleşmesinin ardından Türkiye'ye geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruyu yanıtladı. 31 yaşındaki kaleci, " Galatasaray'a gidecek misin?" şeklindeki soruya cevap olarak, "Yurt dışına gitmek için reddedemeyeceğim bir teklif almam gerek, sonrasında düşünebilirim. Çok iyi bir teklif olmalı, benim hedefim yurt dışına gitmek değil" ifadelerini kullandı.

"TAKIMIMDA KALABİLİRİM"

Antwerp'te kalabileceğini kaydeden tecrübeli kaleci, "Antwerp'te iyi olduğumu çok kez söyledim. Yönetim ile görüşmeler oldu ancak şu ana kadar bir şey gelmedi. Şu anda sportif olarak odaklanmış durumdayım ve işleri kardeşim yürütüyor, önümüzdeki haftalarda neler olacağına bakacağız" dedi. 2014-2015 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Sinan Bolat, eleştirilen performansının ardından geri dönmüştü.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sinan Bolat Galatasaray Belçika Haberler

500

Yorumlar (8)

duran tekerlek:

muslera varken bahse konu bile olamaz.

13
1
yanıtYanıtla
bb:

aman aman kalsın

6
1
yanıtYanıtla
AA:

Daha ne istiyorsuzsunuz Allahdan belanizimi gozunuz doysun, yarin yurt disinda gozden dustunuzmu Turkiyede solugu alirsiniz. O zaman da gelmeyin kalin orda!.

4
1
yanıtYanıtla
gs:

zamanında gs den kovmadınızmı şimdi muhtaç oldunuz bırakın bu işleri. .

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Sen kal orada

1
1
yanıtYanıtla
nası:

falcıo kadar 335 milyon nası iyimi

1
0
yanıtYanıtla
Gs li:

Öyle iyi teklif felan yok. aman gelme zaten

0
0
yanıtYanıtla
gs:

tabi ki sinancııım mmiktarı sen belirle kontratı yolluyoruz hemen.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title