Haberler

Sinan Bolat, Club Brugge ile Görüşüyor

Güncelleme:

Geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Sinan Bolat, Club Brugge'ün stadından çıkarken görüntülendi.

Galatasaray'ın yeni sezonda yeniden renklerine bağlamak istediği ancak mali konularda anlaşamadığı Sinan Bolat, Belçika'ya dönüyor.

Belçika'nın iddialı ekiplerinden Club Brugge ile görüşmelerini sürdüren Sinan, Valencia'ya giden Matthew Ryan'ın yerine takıma katılacak.

Sporx'in haberine göre; Jan Breydel Stadyumu'ndan çıkarken görüntülenen Sinan Bolat'ın, son görüşmeleri gerçekleştirdiği ve transferinin çarşamba günü açıklanabileceği vurgulandı.

GALATASARAY DA İSTİYOR

Sarı-kırmızılıların yıllık 700 bin Euro'luk teklifini geri çeviren Sinan Bolat hakkında konuşan Cüneyt Tanman yaptığı açıklamada, "Piyasada çok fazla oyuncu var. Şartlarımıza uymaları önemli. Yedek kaleci olarak Sinan Bolat olabilir, Hakan Arıkan da olabilir. Şu an için netleşmiş bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Porto ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sinan Bolat, 2008-2013 yılları arasında Standard Liege forması giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Club Brugge Sinan Bolat Belçika Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

kez:

Hakan Arikan daha iyi. Bundan bir bir sey olmaz!!!

8
0
yanıtYanıtla
Popeye:

senin yaptığın kaleciliğe osurayım tırt kaleci. . .

3
1
yanıtYanıtla
ilker:

Hakan Arikan daha iyi kaleci gibi gozukuyor. . Belki Sinani az izledigimiz icindir. . Ben yonetici olsamHakanla anlasmaya calisirdim. Oda olmazsa Hasan Sas yedek kaleci olarak gelirim demis, birde onu denerdim. .

2
0
yanıtYanıtla
mario:

yata yata iyi para goturdu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title