Haberler

Sinan Bolat, Club Brugge'de

Güncelleme:

Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık oynayan Sinan Bolat'ı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.

Bonservisi Porto'da olan Sinan Bolat, Belçika ligi ekiplerinden Club Brugge ile anlaşmaya vardı. Porto'ya transfer olmadan önce Belçika'da Genk ve Standard Liege'in formalarını giyen Sinan Bolat'ın yeni adresi yine Belçika oldu.

YENİ TAKIMI BRUGGE

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve yediği hatalı gollerle sarı-kırmızılı taraftarların yoğun eleştirisine maruz kalan Sinan Bolat, Club Brugge ile anlaştı.

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEYDİ AMA...

Muslera'nın arkasında yedek kulübesinde bekleyecek bir kaleci arayan Galatasaray'ın gündeminde Hakan Arıkan ve Sinan Bolat vardı. Galatasaray'da şu an ikinci kaleci olarak Eray İşcan görev yapıyor.

"İLK HEDEFİM 11'DE OYNAMAK"

Transferini değerlendiren milli file bekçisi, Belçika'ya döndüğü için mutluluk duyduğunu belirterek, "Son iki yılda çok az oynadım ama farklı ülkelerde elde ettiğim tecrübe, kişilik ve kaleci olarak bana çok şey kattı. Hedefim bir an önce takıma adapte olarak ilk 11'deki yerim için mücadele etmek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Club Brugge Sinan Bolat Belçika Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

gurbetci:

hayretinden sonra en kova kaleci

0
1
yanıtYanıtla
OHHHHH BEEEEEE:

Galatasaray da top toplayıcı bile olamayacak kadar çapsızın biriydi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title