Haberler

Simge Sağın, Galatasaray'ın teklifine "Evet" dedi! Icardi bayram edecek

Güncelleme:

"Aşkın Olayım" şarkısı Galatasaray'ın yıldızı Icardi ile özdeşleşen ünlü şarkıcı Simge Sağın, sarı-kırmızılı kulüpten şampiyonluk kutlamaları için davet aldığını ve buna icabet edeceğini açıkladı. Kutlamalarda sahne alacak Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısını Icardi ve taraftarlarla birlikte söyleyecek.

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray tribünlerinin dilinden düşmeyen "Aşkın Olayım" parçasını seslendiren Simge Sağın, sarı-kırmızılıların şampiyonluk kutlamalarına katılacak.

MEŞHUR ŞARKISINI İKİ KEZ SÖYLEDİ

Simge Sağın verdiği konserde, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'yle özdeşleşen şarkısı 'Aşkın Olayım'ı aldığı tezahüratla arka arkaya iki defa söyledi. Ünlü şarkıcı konser sonrası yaptığı açıklamada Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında yer alacağını duyurdu.

"DAVETE İCABET GEREKİYOR"

Simge "Çok mutluyum. Koyu bir Beşiktaşlı olarak öncelikle Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum. Bize bu yakışır. 'Aşkın Olayım' hepimizin şarkısı. Icardi ve Galatasaray camiasına da teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamaları için çok nazik bir davet aldım. Davete icabet gerekiyor. Benim de onlara bir teşekkür borcum var" dedi.

Simge Sağın, Galatasaray'ın teklifine 'Evet' dedi! Icardi bayram edecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Simge Sağın Galatasaray Magazin Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (8)

soner taşkın:

millet aç aç

98
92
yanıtYanıtla
premium wallart:

herkesin açlığı kendisine. tercihler = hayatlar

yanıt106
yanıt14
A.halim Karayel:

Buna millet karar verir Sen milletin iradesini mi sorguluyorsun?Sus ve otur yerine.

yanıt43
yanıt32
Ali Tezel:

Millet egoist aç değil

yanıt8
yanıt6
ismail bey :

Simge de aç mış....

yanıt5
yanıt3
Zeki Anti:

Ne boş işler...

88
68
yanıtYanıtla
premium wallart:

AĞLAAA :))) ŞAMPİYON ANLI ŞANLI GALATASARAY :)))

yanıt63
yanıt29
Misafir_Konusmaci:

Oldukca şık ve olması gereken bir hareket. Medeniyet??? .. Hey sesimi duyan var mı?? Galiba yok. Umutsuz. Fenerbahceli olarak Simge Sagın'a #alkış. Böyle böyle alışacaklar saygıya, anlayışa, gerçek medeni bir toplum nasıl olur'a...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title