Haberler

Trabzonspor, Shota Arveladze'yi Açıkladı

Güncelleme:

Trabzonspor, Shota Arveladze ile 2 yıllığına anlaştığını açıklarken Gürcü teknik adam 18 yıl aradan sonra bordo-mavili kente yeniden geldi.

Teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Shota Arveladze, Trabzon'a geldi. THY'ye ait tarifeli uçak ile Trabzon'a gelen Gürcü teknik adamı, havalimanında kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi, karşıladı.

"25 SENE ÖNCE ANLAŞMIŞTIM"

Shota Arveladze, havalimanında basın mensuplarının, Trabzonspor ile anlaşmaya varıp varmadığı yönündeki soruları üzerine "Ben zaten 25 sene önce anlaşmıştım. Fazla zor olacağını düşünmüyorum" dedi.

HOLLANDA'YA KAMPA GİDECEK

Shota, daha sonra başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile son detayları görüşmek üzere Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçti. Gürcü teknik adamın yarın takımın başında Hollanda kampına gitmesi bekleniyor.

SHOTA'DAN 2 YILLIK SÖZLEŞME

Trabzonspor, Shota Arveladze ile 2 yıllığına anlaştığını açıkladı. Bordo-mavili ekip anlaşmayla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği bilgilendirme yazısında, "Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğüne Sayın Shota Arveladze'nin getirilmesi konusunda, 2 yıllık anlaşma sağlanmıştır" denildi. Trabzonspor, Gürcü teknik adama yıllık 1.200 bin euro ödeneceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Spor

Süleyman Hurma Mehmet Terzi Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (16)

mete003mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hoşgeldin yeni kurban...

9
1
yanıtYanıtla
EfeselimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Onuda sezon bitmeden kovarsınız.

6
2
yanıtYanıtla
selmamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Durust adam bence bu iste basarili olacak.

3
4
yanıtYanıtla
CIL61NMobil-ANDROID:

helal olsun insallah 20 sene kalir da bi arsen wenger olur trabzonsporumuza birde bu fenevliler neyin derdini yasiyo anlamadim size ne kalir veya gider yuzsuzlugun de bu kadari

4
2
yanıtYanıtla
TrakyalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adamın konuşmasına hastayım saatlerce anlatsın sıkılmadan dinlerim

5
0
yanıtYanıtla
LOKMANmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu trabzon sasirmis bu haca falan degil

2
3
yanıtYanıtla
KUKmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ZIYA DOGANI GETIRSEYDINIZ.DAHA IYIYDI

0
4
yanıtYanıtla
bir GS li dostunuz..:

TRABZONSPORa gelen gideni aratmaz kendi icinden safkan Trabzonlu cok ii Shota hoca ersun hocaya taninan tolerans Shota hocaya taninirsa sezon icinde takimi basarilara tasiyacaktir. Kasimpasali topculardan ihtiyaca gore transfer edilirse bir iki takviye ataga gecer. Basarilar Shota Hoca Trabzona hayirli olsun.

2
2
yanıtYanıtla
Karadeniz Fırtınası:

Sıkıntı futbolcularda ya da hocalarda değil. . . Bu kulüp sıkıntı yaşıyorsa bunun tek nedeni yönetimin ta kendisidir. . . Yönetim istifa!!!

3
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

umarım şotaya olan sevgimiz ve ayrıca şotanın bize olan sevgisi bu olayla dağılmaz, malesef ama malesefki pekte umutlu değilim yinede hayırlısı olsun. . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title