Haberler

Sevilla - Real Sociedad maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sevilla - Real Sociedad maçı nereden izlenir?

Güncelleme:

Sevilla - Real Sociedad maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Sevilla - Real Sociedad maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sevilla - Real Sociedad maçı ne zaman?

2 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Sevilla - Real Sociedad maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Sevilla - Real Sociedad maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Sevilla - Real Sociedad CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Sevilla- Real Sociedad maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sevilla- Real Sociedad maçı ne zaman?

SEVİLLA - REAL SOCİEDAD MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Sevilla ile Real Sociedad arasındaki İspanya La Liga maçı, Türkiye'de S Sport Plus ve S Sport kanalları aracılığıyla canlı olarak izlenebilecek. S Sport Plus, Türksat uydusu üzerinden ve internet platformlarında şifreli olarak sunulmaktadır. Aynı şekilde S Sport kanalı da Türksat uydusu, Kablo TV (240 numara), Tivibu (73 numara), Turkcell TV+ (77 numara), Vodafone TV (11 numara) üzerinden ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir.

Sevilla-Real Sociedad maçı, 02 Mart Cumartesi günü oynanacak ve karşılaşma Türkiye saatiyle saat 16:00'da başlayacak. Maç, Ramón Sánchez Pizjuán Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Emir Ceran
Haberler.com - Spor

Real Sociedad Yaşam Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title