Haberler

Sergen Yalçın'ın ağır sözlerini Halis Özkahya raporuna yazdı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpala maçında oyundan atılmıştı. Yalçın'ın, Halis Özkahya için ağır ifadeler kullandığı ve Özkahya'nın bunu raporuna yazdığı deneyimli hocanın ise 2 maç ceza alması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa deplasmanında 10 kişiyle 2-1 önde olmasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Hakem Halis Özkahya'nın yönetimi ise Teknik Direktör Sergen Yalçın'ı çileden çıkardı.

ÖZKAHYA RAPORUNA YAZDI

İtirazları nedeniyle kırmızı kartla atılan başarılı teknik adam isyanına oyun alanından uzaklaşırken devam etti. Yardımcısı Murat Şahin tarafından güçlükle sakinleştirilen Yalçın'ın Özkahya'ya ağır ifadeler kullandığı ve Özkahya'nın da raporuna Yalçın'ın sözlerini yazdığı öğrenildi.

PFDK'ya sevkedilen Yalçın'ın en az 2 maç ceza alması beklenirken yönetimin de hakem kararları nedeniyle sert bir açıklama hazırlığında olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Sergen Yalçın Halis Özkahya Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

CİMBOMMM:

AYNI HAREKETİ FATİH TERİM YAPSAYDI 6-7 MAÇ CEZA ALMIŞTI

8
20
yanıtYanıtla
sicili bozuk:

sergen yalçın bunu kariyerinde maksimum 1 ya da 2 kere yapar ama terimin kariyeri bu olaylarla dolu kanında var bozukluk. . . .

yanıt26
yanıt7
ruzgar:

ayni hareketi terim yapsa 6 ay ceza alirdi

8
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fatih hocayida amada buyuttunuz yahu adamda beyin yoki sergenle kiyasliyorsunuz

6
6
yanıtYanıtla
Kenan:

Biraz ilerleme hemen oyunlar başladı görevli birine defol diyenin cezası ne birde sergenle SİCİLİ bozuk fatih Terim ile kıyaslıyanlar zavallısınız

5
5
yanıtYanıtla
Mehmet Yılmaz:

Hakemin verdiği yanlış, hatalı kararlar ne olacak. Bir hocanın ve takımın kaderiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı. Anodolu takımlarının çoğunun kaderiyle oynanıyor. Fotboldan soğuma var, stadların çoğu odolmuyor. İnsanlar nefret aşamasına gelmek üzere.

5
3
yanıtYanıtla
AHA:

YAV HEE HEE SENİN TUZUN KURU GALİBA NE FUTBOLDAN SOĞUMASI KENDİ ADINA KONUŞ BIR MAÇA GİDİYORSAK 5 MAÇA GİDEMİYORUZ PARAMI VAR HER HAFTA MAÇA GİDEK BABOŞ

yanıt0
yanıt0
Omk:

Kimse kusura bakmasın Anadolu takımlarının ıyi olmasının önü kesiliyor yanlış kararlar maçı katleden hakemler onunla bununla şununla kıyaslamayın gerçekleri konuşun. Bjk, gs, fb vs.. farketmiyor ne yazıkki ülkede heryerde siyaset işin içine girdigi için..... Neyse

1
0
yanıtYanıtla
Harbiden:

Siz ve Sergende önce Fatih Terim kadar başarılı olun kupalar kazanın ondan sonra kıyaslaya bilirsiniz belki Sergen kim ne başarmış ne kazanmış coluk cocuk boş yorum yapmış

0
0
yanıtYanıtla
Buda geçer:

Buda geçer buda geçer Alışmalısın dayanmalisin DAYANMALISIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title