Haberler

Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilen hakem Halis Özkahya'ya tepki

maçın 84. dakikasında itirazları nedeniyle ikinci sarı karttan oyundan atılan Sergen Yalçın'ın Özkahya'nın kararına tepki gösterdiği, hakemin ise 'defol' dediği iddiaları ortalığı karıştırdı. Sergen Yalçın'a destek sosyal medyada destek yağdı.

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor müsabakasının 84. dakikasında hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kartla tribüne gönderilen Teknik Direktör Sergen Yalçın'a destek büyüyor. Malatyalılar, hocalarına sosyal medyada açtıkları 'SergenYalçınYalnızDeğildir' başlık ile destek verdi.

'DEFOL GİT' DEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Kasımpaşa karşılaşmasının 84. dakikasında, takımı 2-1 öndeyken bir pozisyon nedeniyle Hakem Halis Özkahya tarafından çift sarı kartla kırmızı kart görerek tribüne gönderilen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Özkahya'nın kararına büyük tepki göstermiş, mücadelenin hakeminin ise Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilmişti.

Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilen hakem Halis Özkahya'ya tepki

SERGEN YALÇIN'A DESTEK

Yalçın, yardımcıları tarafından güçlükle sakinleştirilirken sosyal medyada, Sergen Yalçın'a büyük destek geldi. Başta Yeni Malatyaspor taraftarı ve Beşiktaş taraftarı olmak üzere birçok Süper Lig ekibi Yalçın'a destek verirken, konuyla ilgili olarak Malatya Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye başkanları ile Malatya Milletvekilleri de sosyal medyadan Sergen Yalçın'ın yanında olduklarını belirtiler.

Yeni Malatyaspor Kulübü de resmi hesabından Sergen Yalçın'ın fotoğrafını paylaşarak hocalarının yanında olduğunu gösterdi.

Sergen Yalçın'a 'defol' dediği iddia edilen hakem Halis Özkahya'ya tepki

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Halis Özkahya Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (39)

Kenan:

Senin gibi bozuk hakemler defolup gitsin sergen az demiş 6sarayı nasıl şampiyon ettiğiniz ortada

22
13
yanıtYanıtla
Asd:

Fenevli ezikler gibi konuşmuşun kayseriden selamlar

yanıt7
yanıt5
Levent YenerMalatya İstiklal Mah.Muhtarı:

Yeni Malatyasporun Teknik Direktörü Sergen Yalçına yapılan bu haksız uygulama, acaba Sayın Fatih Terime Yapılabilirmi , Fenerbahçenin Futbolcusu Kaptan Emrenin Hakemin Kolundan tutup yitelemesi ayrıca bir skandal. Hakemlerin Anadolu takımlarına karşı bir kinimi var acaba, bu ikili durum kaos yaratmazmı, yoksa ligin ilk üçü Anadolu takımı olması Federasyonun zorunamı gidiyor ?. . Bu düşüncede olan Hakemlerle Bu lig sürmez

26
9
yanıtYanıtla
yorumcu:

çizgiye basan Fatih Terime sarı kart verildi emin olun abartılarak verilen ceza da cabasıdır

yanıt3
yanıt3
haberci:

eeeh. . şaşumuştu. fatih terime her türlü ceza verildi ya rast gele yorum yapmayalım.

yanıt3
yanıt3
Coskun:

Yazacaksan Adam Akilli Birseyler yaz F.Terimin yemedigi Cezami Kaldi? Durust Olun Biraz.

yanıt6
yanıt5
A:

COŞKUN ARKADAŞIMIZ DOĞRSU SÖYLEMİŞ TERİMİN YEMEDİĞİ CEZAMI KALDI :(

yanıt2
yanıt2
Bayrampaşalı:

coşkun kardeş dürüst olmayan sensin. Fatih terim dediğin adam aldığı cezaların hangisini hak etmedi ? Adam çok afedersin medya çalışanlarına fermuarının olduğu yeri bile gösterip bunu çek diye bağırmış. Milli takımda türlü rezilliklere imza atmış. Neredeyse her maç hakemleri tokatlamadığı kalıyor siz hala terim terim diye konuşuyorsunuz. Allahtan korkun az biraz dürüst ve insaflı olun. EDEB YA HU !

yanıt1
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Trabzonspor olarak Malatyasporlu kardeşlerimizin ve sergen hocanın yanındayız,daha birkaç gün önce %100 net penaltımızı vermeyen ki ayrıca "var"a bile gitmeyen Fırat aydınus seninde yatacak yerin olmasın

23
1
yanıtYanıtla
sdf:

Hiçkimse Trabzonsporun kardeşi değildir. Bu kardeş dediğiniz malatya, kayseri, ankaragücü sadece bize oynar. Kesin traşı

yanıt1
yanıt11
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title