Haberler

Serdar Topraktepe: Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı

Güncelleme:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 kaybetti. Siyah-beyazlıların teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemini eleştirerek, "Fenerbahçe önde olabilir ama maç iki tarafa da gidip geldi. 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlarımız var. Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı, 10 kişi olmamıza rağmen" dedi.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Topraktepe, karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan'a tepki gösterdi.

"TAKDİR HAKLARINI FENERBAHÇE'DEN YANA KULLANDI"

Bayarslan'ı eleştiren Topraktepe, "Tüm futbolcularım, 10 kişi kalmalarına rağmen son dakikaya kadar maçı kovaladılar, korakor mücadele ettiler, karakter koydular. Hepsine teşekkür ediyorum. Başlangıçta Fenerbahçe, 15-20 dakika baskı kuracaktı, biliyorduk, bunu konuştuk. Önce karşılamak, sonra geçiş oyunları oynuyorduk. 23. dakikada kırmızı kart gördük, planlarımızı bozdu. 10 kişi kaldıktan sonra 4-4-1 oynadık ama oyunu oturtamadık. Korakor iyi oynadık. Fenerbahçe önde olabilir ama maç iki tarafa da gidip geldi. 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlarımız var. Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı, 10 kişi olmamıza rağmen. Daha fazla mücadele etmek istedik ama 10 kişi olunca tempomuz düştü" dedi.

"ANKARAGÜCÜ MAÇINA IŞIK VERDİ"

Serdar Topraktepe, "Oyuncularımızın burada koyduğu karakter, bizim oyunumuz Ankaragücü maçına ışık verdi. Oyuncularımız sahiplenmiştir. Tempo ve oyundan memnunum" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Serdar Topraktepe Fenerbahçe Trendyol Beşiktaş Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500

Yorumlar (4)

Hasan Sabri Tüçel:

Ali Koç'un tiyatrosu devam ediyor. Sahneye çıkan oyuncular değişiyor sadece. 10 kişiye karşı neredeyse yenemeyeceklerdi.Kırmızı kart doğru ama Fenerli futbolcular kaybettikleri her mücadele sonrası takla atarak düştü.

30
26
yanıtYanıtla
Oğulcan Öztürk:

Çünkü derbi mücadelesi oynanıyor karşında mahalle takımı yok beşiktaş var ayrıca biz sizin gibi her sıkıştığımızda penaltı kırmızı kart jokeri kullanmıyoruz

yanıt1
yanıt0
pusatalfa:

Serdar Topraktepe bu dediğini hiç bir yazar çizer dillendiremez çünkü sen biliyorsun sebebini...

32
6
yanıtYanıtla
Berkant Tezcan:

ya hocam bırak hakemi taktir hakkını falan boş iş bunlar takım sezon başında beri oynamıyor koyu BJK taraftarıyım sezon başında beri izlemiyorum maç.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title