Haberler

Deniz Türüç krizi giderek büyüyor! Selahattin Baki yıldız futbolcuya "Yazıklar olsun" deyip düşman ilan etti

Güncelleme:

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, RAMS Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada eski futbolcuları Deniz Türüç'e yüklendi. Yıldız futbolcuyu eleştiren Baki, "Üzülerek söylüyorum, bazı gerginliklerde baş aktör olarak en ön plana çıkan Deniz Türüç eski oyuncumuz. Fenerbahçe düşmanlığı artık sınır tanımamaya başladı. Şimdilik yazıklar olsun diyorum. Taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir" dedi.

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, RAMS Başakşehir maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"VAR NASIL ÇAĞIRMAZ?"

Maçın hakemi hakkında konuşan Baki, "Bu kadar bariz, net penaltı pozisyonu bu kadar barizken, gerek Çağdaş Hoca'nın ve tüm Başakşehirli oyuncuların bu kadar agresif, sert tepki göstermelerini anlayamadık. Türkiye'de bu algı işleri nasıl yürüyor biliyoruz. Bu penaltıyla ilgili algılar başladı. 15 dakika erkene götürmek isterim. Batshuayi'nin pozisyonu var. Başakşehirli oyuncu net penaltı yaptırdı. Haydi maçın dinamik temposu içinde hakem gözden kaçırmış olabilir. VAR nasıl çağırmaz! VAR hakemi açıklandığı zaman az da olsa camia refleksimizi gösterdik. Endişelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu gördük. 90. dakika durumu kurtarmasak belki de büyük bir darbe yiyecektik" dedi.

"DİMDİK AYAKTAYIZ"

Dimdik ayakta durduklarını söyleyen Selahattin Baki, "Herkes istediği gibi karşımıza dikiledursunlar, biz şampiyonluk yürüyüşümüze devam edeceğiz. Dimdik ayaktayız. Kırılgan bir Fenerbahçe bekleyenler, çok beklerler." dedi.

"DENİZ'E YAZIKLAR OLSUN"

Maçta agresif hareketlerde bulunan eski futbolcuları Deniz Türüç'le ilgili de konuşan yönetici, "Üzülerek söylüyorum, bazı gerginliklerde baş aktör olarak en ön plana çıkan Deniz Türüç eski oyuncumuz. Fenerbahçe düşmanlığı artık sınır tanımamaya başladı. Şimdilik yazıklar olsun diyorum. Taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir" ifadelerini kullandı.

NE OLDU?

RAMS Başakşehir forması giyen eski Fenerbahçeli Deniz Türüç Fenerbahçe maçında saha içindeki agresif tavırlarıyla sarı-lacivertli taraftarlardan büyük eleştiri aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selahattin Baki Deniz Türüç Başakşehir Fenerbahçe Futbol Futbol Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (6)

Erkan Arslan:

FenevGenelEvin Bicleri FenevRasyonun LALE Kokan DöödVeyenleri Avantadan Herzamanki Gibi Aldiniz üc Puani Fazlada ötmeyin Yoksa Metrisi Boylarsiniz

28
73
yanıtYanıtla
Tahsin Kırma:

Evladım sütünü iç uyu hadi

yanıt0
yanıt0
y d:

Haksız penaltıyla gelen galibiyeti Deniz Turunç çığırtkanlığıyla ört bas etmeye çalışıyorlar..

19
43
yanıtYanıtla
İbrahim Yegin:

Futboldan anladığını sanan ileri zekalı kardeşim. Maçı izledin mi? izlediysen de gözün şaşı mı bakıyor? Verilen penaltı 100 de 100 penaltı diyor bütün yorumcular bi sen mi akıllısın bal oğlu bal.

yanıt13
yanıt1
Poyraz:

Ne kadar saçma bir yaklaşım ne yapsaydı mesela maçın başında kırmızı falan yeseydi bu kimin için şeref olurdu

21
25
yanıtYanıtla
Akif:

Herkes birinin eski oyuncusu. İyice saçmalamaya başladınız.

16
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title