Haberler

Selahattin Baki'den çok konuşulacak kura yorumu: Genetik şanssızlığımız sürdü

Güncelleme:

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Konferans Ligi'ndeki Union Saint-Gilloise eşleşmesini değerlendirdi. Kuradan memnun kalmayan Baki, "Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Anderlecht'in önünde, Liverpool'u yenmiş bir takım" dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi Union Saint- Gilloise oldu. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, kurayı değerlendirdi.

"EN İYİ TOP OYNAYAN TAKIMI ÇEKTİK"

Union Saint-Gilloise'in Kurada en iyi topu oynayan takımlardan biri olduğunu söyleyen Baki , "Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Anderlecht'in önünde, Liverpool'u yenmiş bir takım. Yaş ortalaması 25 olan, dinamik bir takım. Ancak bunların hiçbiri bizi ürkütmez. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak kaldık. Turu geçeceğimize inanıyoruz" dedi.

"KUPAYI KALDIRMAK İSTİYORUZ"

Hedeflerinin final oynamak istediklerini belirten Baki, "Türklüğü kalbinde hisseden herkesin çok heyecanlanacağı bir potansiyel final var. Takıma nazar değdirmek istemiyorum ama hepimizin inancı Fenerbahçe'yi orada, finalde görmek. Stadyumun isminden dolayı orada bir kupa kaldırmak hepimizin isteği. Heyecanla o günü bekliyoruz, hayal ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selahattin Baki Fenerbahçe Liverpool Konferans Gilloise Genetik Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

pusatalfa:

Ayıp be şar kurnazlığı yapıyorsun yine selo yenilirsek taraftar bombardımana tutmasın diye peşin peşin konuş yok öyle hoşaf soğutmak çıkıp oyanayaksınız ve kazanacaksınız

38
12
yanıtYanıtla
Mesut KARAHAN:

Arkadaş bu adam da varya artık , Yahu bu seviyede artık takım mı seçicez çıkıp oynayacağız hey allah'ım

38
4
yanıtYanıtla
Ahmet Şan:

Adını bile ilk defa duydum takımın… Neyin şanssızlığı neyin kafası bu…

20
8
yanıtYanıtla
Perwer:

Adını ilk defa duymakla kalmadım yaklaşık sekiz saattir takımın ismini halen ezberleyemedim

yanıt10
yanıt3
Perwer:

Şans diye bir şey yok. Peşinen kılıf uydurup bahane aramayın.

21
4
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Kim çıksaydı mesela ?

16
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title