Haberler

Sayıyı alınca çıldırdılar! Vakıfbank oyuncularından dudak dudağa sevinç

Güncelleme:

Vodafone Sultanlar Ligi yarı final serisi ikinci maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Vakıfbank karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı Dynavit, seriyi 2-0 kazanarak finale yükseldi. Maçın ilk dakikalarında alınan bir sayının ardından yaşanan sevinç sırasında Vakıfbank oyuncuları Cansu ve Ali Frantti'nin dudakları istemeden birbirine değdi. Oyuncuların o anlardaki surat ifadeleri ise viral oldu.

Vodafone Sultanlar Ligi yarı final serisi ikinci maçında Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı 3-0 mağlup etti. Eczacıbaşı Dynavit, seriyi 2-0 kazanarak finale yükseldi.

MAÇA DAMGA VURDU

Mücadeleye henüz maçın başında Vakıfbank'ın aldığı sayı sonrası yaşanan sevinç damga vurdu. O anlar kısa sürede viral oldu.

OYUNCULARIN DUDAKLARI BİRBİRİNE DEĞDİ

Mücadelenin ilk dakikalarında oldukça ilginç bir an yaşandı. Alınan bir sayının ardından Vakıfbank oyuncuları sevinç yaşarken istemeden Cansu ve Ali Frantti'nin dudakları birbirine değdi. İki oyuncunun da o anlarda hayli şaşırdığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vodafone Spor Haberler

500

Yorumlar (60)

Reçel Tahin Etsoğan:

Ne kadar tatlılar, devam edin kızlar biz zevkle izleriz sizi... ;))

1185
193
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Çok tatlısınız kızlar

957
153
yanıtYanıtla
Zaky:

Cahil ve yobaz takimi icin bulunmuyacak firsat atlamislar hemen. Hayatlarinda basari elde etmemis tek yaptiklari insanlari yapamadiklari konularda elestirmek olan bu tayfa, kiyasiya gecen bir macta adrenalinin tepe oldugu bir noktada istemsiz olarak hareketlerin bir sonucu olabilecegini, bir art niyet olmayacagini dusunmez. Cunku bunlarin akli gibi kalbide fesatlik, kotuluk ve kin dolu oldugu icin olaylari sadece kendi penceresinden okurlar.

652
254
yanıtYanıtla
Sivas58yiğido:

kes sesini yobaz bilmem ne sen kimsin bu ülkede ahlaklı namuslu bireye deniyor yobaz diye biz ahlaklı toplumuz her olumsuzluğu alkışlayarak çağdaş olduğunu sananlar siz ne yaptın uzaya roket mi attıníníz

yanıt184
yanıt61
Selim dertlioğlu:

Sende Avrupa medeniyetine yalaklanan sözde çağdaş yobazsın.. Kendi örf adeti ananesi olmayan özentiyle büyümüşsün..

yanıt138
yanıt34
Sivas58yiğido:

zaky bana bak ramazan çıkmadı aklımızın zekatı sana düştü verelimde senin gibi öpüşmeyi yapışmayı medeniyet sananlara gelsin bu gün bizim inanç günümüz sevabımı ikiye katlarım ne dersin

yanıt1
yanıt1
SadeceGerçekler:

Hareketin istemsiz olduğu konusunda hemfikirim ancak bunu normalleştirmeye çalışmak ve hatta seninle aynı şeyi düşünmeyen insanları yobaz olarak yaftalamakta onlardan pek farkın olmadığını gösteriyor. Yobaz ne demek? Anlamını bilmediğin kelimeleri her yerde kullanma ki, dönüp dolaşıp seni bulmasın;)

yanıt46
yanıt5
Bidüşün:

Zaky bne olmaktansa yobaz olmayı tercih ederim, ayrıca bneliğin siyaseti olmaz yobazlığın olmadığı gibi

yanıt26
yanıt3
Kerim Köroğlu:

EBRAR BUNLARI HEP AŞILAMIŞ LEZİZ LEZZETLER İÇİNDE KALMIŞLAR YAZIK

169
220
yanıtYanıtla
Adil ÖZDEMİR:

Şu ülkeye Ebrar'ın tırnağı kadar faydası olmayanlar konuşuyor :D

yanıt55
yanıt160
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title