Haberler

Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibine belgelerle yanıt verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yöneticisi Metin Sipahioğlu'nun, "Canlı yayında tartışalım" açıklamasının ardından, Mustafa Cengiz'den, "İki tıfıl yönetici" cevabı gelmişti. Bunun ardından ise saat 16.30'da belgeli açıklama yapacağını bildiren Fenerbahçe, Galatasaray'a elindeki belgeleri sundu. Sarı-Kırmızılılar'ın kendi kaynaklarından yapılan alıntıda, ilk ulusal şampiyonluğun 1939'da olduğu belirtildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında peş peşe atışmalar devam ediyor. 16.30'da Mustafa Cengiz'e belgelerin sunulacağını bildiren Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın kendi kaynaklarından yapılan alıntıda, ilk ulusal şampiyonluğun 1939'da geldiği belirtildi.

İşte o belgeler:

"TFF SİTESİNDE BELİRTİLİYOR"

"Belge1: TFF_ORG kendi sitesinde verdiği bilgide ilk TÜRKİYE ŞAMPİYONASININ 1924'de Ankara'da 'Türkiye Futbol Birinciliği' organizasyonu ile yapıldığını açıkça belirtiyor. Aynı kaynaklarda 1937'de başlayan Milli Küme organizasyonunun ilk deplasmanlı milli lig olduğu belirtiliyor.

Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibine belgeli açıklamalarla cevap verdi

"A.DEMİR'İN ŞAMPİYONLUĞU KABUL EDİLİYOR"

Belge2: 1959 öncesi Türkiye Şampiyonluklarını inkar etmek için dilekçeler veren ama 'gelin medenice tartışalım' çağrımıza cevap vermeyen Galatasaray, kendi sitesinde Gündüz Kılıç'ı anlatırken Ankara Demirspor'un 1947 yılındaki TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNDA görev aldığını itiraf ediyor.

Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibine belgeli açıklamalarla cevap verdi

"İLK ŞAMPİYONLUĞUMUZ İTİRAFI"

Belge3: 1959 öncesi Türkiye Şampiyonluklarını inkar etmek için dilekçeler veren ama 'gelin medenice tartışalım' çağrımıza cevap vermeyen Galatasaray, 100. yıl yayınlarında 1939 yılı Milli Küme şampiyonlukları için, TÜRKİYE GENELİ İLK ŞAMPİYONLUĞUMUZ itirafını yapıyor."

Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibine belgeli açıklamalarla cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Ali Koç Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (1)

SİNYOR ELNİNO:

ne ağladınız be yıllardır aynı terane.sezona o sene bu sene diyerek başlıyorsunuz 20.haftadan sonra teknik direktöre yükleniyor şike yapıldı hakemlerden oldu diyorsunuz bu sene de başarısızlığınızı örtbas etmek için 28.şampiyonluğumuzu verin diye ağlıyorlar taraftar da peşinden gidiyor. .lig 1959 da başladığını kabul etmiş herkes 60 sene sonra eee baştan başlayalım demek ne kadar akıl işi ya :)

26
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title