Haberler

Şansal Büyüka, Aziz Yıldırım'ın Eleştirilerine Cevap Verdi

Güncelleme:

Spor yorumcusu Şansal Büyüka, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik eleştirilerine "Polemiklere ve tahriklere de asla takılmayız." diyerek cevap verdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında Ersun Yanal hakkındaki görüşlerini dile getirirken, Şansal Büyüka'ya da ağır eleştirilerde bulunmuştu. Şansal Büyüka, Yıldırım'ın bu sözlerine canlı yayında cevap verdi.

"AFEDERSİNİZ DİYECEĞİNİ SANIYORDUM"

Büyüka, Trabzonspor-Gençlerbirliği maçının ardından yayınlanan Maraton programında Yıldırım'ın bu sözlerine yanıt verdi. Büyüka, "Ben Aziz Yıldırım'ın bugün sonuçlar nedeniyle 'Afedersiniz' diyeceğini sanıyordum ama, başkan yine kendisi dışında herkese verdi veriştirdi. Biz de üstümüze düşen payı aldık. Her kulübe saygı duyduğumuz gibi Fenerbahçe'ye de saygı duyuyoruz. Polemiklere ve tahriklere de asla takılmayız. Düşüncelerimizi sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

"Ersun Yanal'ı kim gündeme taşıdı; Şansal Büyüka... Ersun Yanal 'Ben kendim ayrıldım' dedi yayında. Ersun Yanal ben olduğum sürece bu kulüpten içeriye giremez."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Şansal Büyüka Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500

Yorumlar (7)

reis:

ermandan sonraa sıra şansalda. . fb yendiği zaman kıpkırmızı oluyosun fb yenilince yüzünde gülücükler açıyor, fb ye yarayan poazisyonları es geçiyorzun, fb nin aleyhine en ufak delil olacak görüntüleri bulup servis ediyorsun. . . yayın zamanı yaklaşıyıor fb hesap soracak lig tv den ya şansal gidecek ya fb havuzu bozacak. . . hadi bakalım görelim şansal. .

3
1
yanıtYanıtla
realite:

lig tv bile şike davasında dik duramadı. . . ts-gs camiasını karşıma alamayayım diye hep kaçak güreşti, halbuki demeliydiki şansal ve ekibi, bu şike davası baştan sona saçma kardeşim, elde delil melil yok bir tane suçüstü yapılamamış(çünkü şike yok), sadece uyduruk tapelerle iddia mı olur demeliydi. . ama maalesef 3-5 ts li yi darıltırım diye sesini bile çıkartmadı şansal yazıklar olsun. . . bence aziz başkan bin kere haklı. . .

2
1
yanıtYanıtla
f7por ŞİKECİDİR:

elde mis gibi delil var. hemde kapı gibi. f7sporu aklamak için 10 tane hakim görevden alındı. neymiş deliller yasa dışı yolla elde edilmiş. anlat bakayım bana delilin yasa dışı yolla elde edilmiş olması delilin var olduğu gerçeğini değiştirir mi? sivil mahkeme delil olarak kabul edemez bu doğru ama TFF ye ne oluyo. uefa gibi tff de ceza vermeliydi.

yanıt1
yanıt1
8jk-ts-gs asıl şikecidir.:

usülsüz elde edilen delilerin doğru olup olmadığına sıra gelmediki be hey gafil. . . baştan yırtıp attılar o tapeleri sıra gelse zaten delil diye yutturulan şeylerin saman gazetesinde kurgulananan saçma tapeler olduğu zaten ortaya çıkacaktı. . gerçek şikeci ts-gs ve abileridir. (the parrelell)

yanıt1
yanıt0
samsunlu rıza:

ts bence kupaya yaklaşıyor. . . kumpas ortaya tamamen çıkınca artık ts ye parelel bir kupa verilmesi lazım. . . . dile kolay saçma bir davanın peşinden 5 -6 yıl kimse kolay kolay gitmez. . . ts bence o kupayı zekeriyya özün elinden almayı anasının ak sütü gibi haketti. . 2011 parelel kupası ts nin hakkıdır.

2
0
yanıtYanıtla
Sporsever:

Cunku sende aziz yalakasisin

1
1
yanıtYanıtla
şikeci biziz(ts-gs):

o dönem kendini çok güçlü gören kibirli hain örgüt, fb yi ele geçirmek kanını emmek(gs gibi, parasını)için, fb ye kumpas tezgahladılar, akılları sıra güç kendilerinde idi, yaptıkları yanına kar kalacaktı, kimse bunları sorgulayamayacak, eğer o kanunu geçirebilselerdi aziz başkanı 45 yıl içeri tıkacaklar, fb ye ölümü gösterip(düşmeyi), hastalığa(puan silmeye) razı edip, bak şikeyi de kabul ettiler deyip, fb başkanını değiştirip, fb nin yönetimine, yani parasına konacaklardı. ama kendileri TARUMAR oldular.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title