Haberler

Şanlıurfa Bayan Basketbol Takımı Kadrosunu Güçlendiriyor

Türkiye Kadın Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden MSK Urfa (Memleket Spor Kulübü) Bayan Basketbol Takımı, Mersin Üniversitesi’nde forma giyen İrem Ezgi’yi kadrosuna kattı.

Türkiye Kadın Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden MSK Urfa (Memleket Spor Kulübü) Bayan Basketbol Takımı, Mersin Üniversitesi'nde forma giyen İrem Ezgi'yi kadrosuna kattı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve bu yıl Şanlıurfa'da kurulan ve kısa adı MSK Urfa (Memleket Spor Kulübü) 2015 - 2016 sezonunda oynatmak üzere kadrosuna Mersin Üniversitesi'nde forma giyen İrem Ezgi Tanışdil'i kadrosuna kattı.

Mersin Üniversitesi'nde görev yapan forvet İrem Ezgi ile Antalya'da özel bir otelde sözleşme imzaladıklarını belirten MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, "Hedeflerimiz doğrultusunda kadro planlamasını özenle sürdüren basketbol takımımıza yeni bir isim daha katıldı. 1. Lig ekiplerinden Mersin Üniversitesi'nin formasını giyen İrem Ezgi Tanışdil, forvet pozisyonunda görev alıyor. 2015 - 2016 sezonu için anlaşma sağlanan oyuncumuza hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz" dedi. Başantrenör Atilla Keskin, "Kadromuzu genç bir oyuncu ile güçlendirdik. Daha çok mücadele eden daha çok koşan takım olmayı hedefliyoruz. Ezgi'nin bu takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha önce de Şanlıurfa'da oynadığını belirten İrem Ezgi Tanışdil ise, "MSK Urfa forması giymek benim için gerçekten büyük bir gururdur. Hedefleri olan bir kulüp ve burada çok güzel bir aile ortamı var. Bundan sonra MSK Urfa'nın başarısı için ter dökeceğim" şeklinde konuştu.

İmza törenine MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, Şube Sorumlusu Vedat Yurum, Genel Koordinatör Mehmet Leblebicioğlu ve Baş Antrenör Atilla Keskin katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin Üniversitesi Atilla Keskin Gökhan Gökmen Türkiye Spor Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title