Haberler

Samsunspor'un Antalya Kampı Başladı

Samsunspor, 2. yarı hazırlıklarını sürdüreceği Antalya kampı başladı.

Samsunspor, 2. yarı hazırlıklarını sürdüreceği Antalya kampı başladı.

Kırmızı-beyaz-siyahlı takım Antalya'da bugün saat 15.00'te İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına kadar konaklayacağı Titanik Otel'de toplandı. İzinli olan Umar ve Erdem kampa cumartesi güne katılacak. İstanbul'dan kafileye katılması beklenen Murat, Şaban, Musa Sinan ve Arif, uçakları rötar yaptığı için idmana 15 dakika gecikmeyle katıldı.

İdman toplu halde düz koşu ile başladı, ardından guruplara ayrılan futbolcular yaklaşık 30 dakika koştuktan sonra açma germe hareketleri yaparak idmanı bitirdi. İdmana geç katılan Murat, Şaban, Arif ve Musa Sinan takım idmanı bitirmesine rağmen devam ederek açık kapattı.

Bu arada teknik direktör Hüseyin Kalpar, U18 ve U19 takımda forma giyen orta saha oyuncusu Harun ile forvet oyuncusu Alperen'i de kampa çağırdı. Genç oyuncular hırslarıyla dikkat çekti. Kiralık olarak takım bulmaları istenen Haluk ve Ozan Samsun'da çalışmalarını sürdürürken, Doğan milli takım kampında, Kemal Sabri Bayraktar ise okul maçları nedeniyle kampa götürülmedi. Halil İbrahim Pekşen'in ise kiralık olarak gitmek için birkaç takımla görüşmesi sürüyor.

Öte yandan Titanik Otel'in sahasında görev yapan ve yıllardır Samsunspor'a sempati duyan çalışanlar teknik direktör ve personelle hasret giderdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Musa Sinan Samsunspor Antalya Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title