Haberler

Samsunspor ile Kasımpaşa Süper Lig'de karşı karşıya gelecek

Güncelleme:

Samsunspor ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 15. haftasında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaşacak. İki takım arasında daha önce 1. Lig ve 2. Lig müsabakalarında 12 kez karşılaşma gerçekleşti.

Samsunspor ile Kasımpaşa ilk kez Süper Lig maçında karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'in 15'inci haftasında Samsunpor, yarın saat 16.00'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Samsunspor ligde topladığı 11 puanla 18'inci sırada bulunurken, Kasımpaşa ise 21 puanla 7'nci sırada yer alıyor. Süper Lig'de ilk kez birbirlerine rakip olacak olan iki ekip daha önce 1'inci Lig ve 2'nci Lig müsabakalarında 12 kez karşı karşıya geldi. İki takım en son 19 Nisan 2009 yılında karşılaştı. Kasımpaşa'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 2-1 kazandı.

Yarın oynanacak Samsunspor ile Kasımpaşa maçında Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem ise Davut Dakul Çelik olacak.

Samsunspor, bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla maç hazırlıklarını tamamladı. Samsunspor'da yarın oynanacak Kasımpaşa maç kadrosunda sakatlıkları bulunan Nany Landry Dimata, Zeki Yavru, Youssef Ait Bennasser, Gaetan Laura ve Bedirhan Çetin yer almadı. Kırmızı-beyazlı ekibin Kasımpaşa karşısındaki muhtemel 11'i şu şekilde;

"Okan Kocuk, Mickael Tırpan, Lubomir Satka, Alim Öztürk, Soner Gönül, Carl Johan Holse, Taylan Antalyalı, Muhammed Gümüşkaya, Olivier Ntcham, Emre Kılınç ve Marius Moundilmadji"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

19 Mayıs Stadyumu Samsunspor Kasımpaşa Samsun Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Bakmadan Geçme

11 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Samet Akaydın hangi takımda oynuyor? Samet Akaydın hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Merih Demiral hangi takımda oynuyor? Merih Demiral hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Ahmetcan Kaplan hangi takımda oynuyor? Ahmetcan Kaplan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 11 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 11 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi Kadıoğlu hangi takımda oynuyor? Ferdi Kadıoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title