Haberler

Samsunspor'da Neşeli İdman

PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Boluspor hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Boluspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Besim Durmuş nezaretinde yapılan idman düz koşu ile başladı. Ardından topla pas çalışmasına geçildi. Daha sonra idman çift kale maçla devam etti. Çift kale maçta oyuncularımızın hırslı oluşu dikkatlerden kaçmadı. Çift kale maçın ardından idman, kültür-fizik hareketleriyle son buldu. Takımda oyuncuların neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Hafta sonu zor bir maça çıkacaklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "İki seri galibiyet aldık. Bu galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Rakibimiz Boluspor zirve mücadelesi veriyor. Tabii ki zor bir karşılaşma olacak. Kazanamıyorsak, kaybetmeyeceğiz. Oyuncularıma güveniyorum. Her şey bizim istediğimiz gibi olacak" dedi.

Takımın Kartalspor maçında üçüncü golünü atan Haluk Türkeri ise, "Muhteşem bir taraftar önünde oynadık ve gol attım. Bu gollerimin peşi gelecektir" diye konuştu.

FATİH ŞEN'DEN ÖZÜR BAKLAVASI

Samsunspor'un orta sahasının tecrübeli isimlerinden Fatih Şen, salı günü yapılan idmana İstanbul'dan dönerken uçağının rötar yapması sonucu katılamamıştı. Uçağın rötar yaptığını ve bu yüzden idmana gelemeyeceğini hocasına bildiren Fatih Şen, bugün idman sonrası arkadaşlarından tek tek özür diledi. Fatih Şen bununla da kalmayarak bir tepsi baklava alarak arkadaşlarına idman sonrası ikram etti. Şen, "Elimde olmayan neden yüzünden idmana gelemedim. Çok üzülmüştüm. Hocamdan ve arkadaşlarımdan özür diledim. Ayrıca Başkanımız Emin Kar'dan da özür diledim. Beni anlayışla karşılayan hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Besim Durmuş Samsunspor Fatih Şen Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title