Haberler

Samsunspor'da Kazım Yılmaz Dönemi

Samsunspor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede tek listeyle seçime giren işadamı Kazım Yılmaz başkanlığa seçildi.

Samsunspor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede tek listeyle seçime giren işadamı Kazım Yılmaz başkanlığa seçildi.

Bu sezon Spor Toto Süper Ligi'ne yükselen Samsunspor'da bugün olağanüstü kongre yapıldı. Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongreye Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'de katıldı. Eski yönetimin de tam kadro yer aldığı kongreye tek liste ile gidildi. Kulübün borcunun 24 milyon TL olarak açıklandığı kongrede konuşan Başkan Kazım Yılmaz, olağanüstü genel kurulda kendilerine verilen destek için teşekkür etti. Yılmaz, "Önceki yönetimden devraldığımız bayrağı daha yükseğe taşımak istiyoruz. Buna da hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Samsunsporumuzu uluslararası arenada önemli bir marka yapmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bunun için en büyük destekcimiz siz Samsunsporlular olacaktır" dedi.

Eski Başkan Erkurt Tutu'da yönetimi devraldıklarında önlerinde büyük sıkıntılar olduğunu belirterek, "Bugün Samsunspor'un yeni bir borcu yoktur. Kulübün sadece TFF'den alacağı hak edişle büyük bir rahatlama yaşayacaktır. Kulübün önü açılacaktır. Kurumsallaşma sürecinde yeni yönetime başarılar diliyorum" diye konuştu. Başkan Kazım Yılmaz'ın listesinde, Suat Çakır, Cevat Öncü, Tarık Cengiz, Fethi Eldemir, Haluk Tan, Cahit Kaya, Selçuk Kemeröz, Bilal Seyhan, Tahsin Kosif, Adem Çakır, Murat Temiz, Aykut Çepni, Abdi Azgar, Hasan Koç, İsmail Hut, Hasan Akkuş, Mustafa Savaş Bayar, Veysel Tokatlıoğlu ve Can Aydın yer aldı. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title