Haberler

Samsunspor'da Adanaspor Alarmı

– SAMSUNSPOR'da tüm gözler yarınki Adanaspor maçına çevrildi.

– SAMSUNSPOR'da tüm gözler yarınki Adanaspor maçına çevrildi. Son oynadığı 3 maçta galibiyet yüzü göremeyen Samsunspor, zorlu karşılaşmadan zaferle ayrılmak rahatlamak istiyor.

ATEŞ HATTINDAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR

PTT 1'inci Lig'de son oynadığı 3 maçı kaybeden Samsunspor, 26'ncı hafta karşılaşmasında Adanaspor'u sahasında konuk edecek. Oynadığı 25 maçta 26 puanla düşme hattına yakın olan kırmızı beyazlılar, Adanaspor'u mağlup ederek ateş hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı kart cezalısı Abdulkadir Özgen dışında eksiği bulunmayan Samsunspor, taraftarının da desteğiyle karşılaşmadan 3 puan bekliyor. Kaybetmeye tahammülleri olmadığını söyleyen Kulüp Başkanı Emin Kar, şunları söyledi:

BAŞKAN: "FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"

"Ligde son oynadığımız maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Adanaspor maçının yeni bir başlangıç olmasını bekliyoruz. Bu hedef doğrultusunda teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Sahada 90 dakikaboyunca en iyi şekilde mücadele edip, 3 puanı kazanacağız."

ABDÜLKADİR YOK

Yarın saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Abdullah Yılmaz yönetirken, Samsunspor'un sahaya; Soner- Musa Aydın, Lokman, Kere, Cemil, Fatih Şen, Dimitrov, Mustafa Kayabaşı, Haluk, Erdem Şen ve Musa Sinen Yılmazer 11'i ile çıkması bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekipte Abdülkadir cezası nedeniyle forma giyemeyecek

FOTOĞRAF - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Fatih Şen Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title