Haberler

Şampiyonluk yolunda ağır yara aldılar! Fatih Terim'in Panathinaikos'u ligin sonuncusuna diş geçiremedi

Güncelleme:

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nin 24. haftasında lig sonuncusu Kifisia ile sahasında 1-1 berabere kalarak zirve yarışında ağır yara aldı.

Ünlü teknik adam Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nin 24. haftasında Kifisia ile kozlarını paylaştı.

ARAO KENDİ KALESİNE ATTI

Ev sahibi Panathinaios, 37. dakikada Sebastian Palacios'un golüyle 1-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısında Fatih Terim'in takımında Schenkeveld, 64. dakikada kırmızı kart göre r ek takımını 10 kişi bıraktı. Konuk ekip Kifisia, 68. dakikada Willian Arao'nun kendi kalesine attığı golle eşitliği yakaladı. Maç bu skorla sona erdi.

PANATHINAIKOS 3. SIRADA

Sahasında 1 puana razı olan Terim'in takımı, bu sonucun ardından ligde 52 puanla 3. sırada kaldı. AEK 55 puanla zirvede yer alırken, PAOK 54 puanla 2. sırada haftayı kapattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Fatih Terim Yunanistan Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

La Fontaine:

mavrupa matihi len tamparator len

23
15
yanıtYanıtla
Kartal Q7:

fatoş balonu patladı :D

21
11
yanıtYanıtla
Ali Teke:

La fontaine masalsın İmparator Hee yerde imparator Velhasıl hazım zor iş azizim sofada fayda etmiyor ne kadar içersen iç

9
10
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Tokatçıyı tokatlamışlar

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title